sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Tukihoitoa tassuhaavoihin

Sinisterin lasinsirun avaama jalka on pysynyt erinomaisesti kiinni jo 4päivää.
Ei näytä tulehduksen merkkejä, eikä koira itse arista tassua!
Kipulääkkeestä meillä oli annostus 100mg, mutta oon antanu enää 50mg tai en ollenkaan. Sivuvaikutuksia tosta lääkkeestä oli listattu kiitettävä määrä, ja mitä sitä turhaan ahtamaan koiraan lääkkeitä, jos niitä ei tarvitse niin paljoa.

Sinister 7viikkoisena
Olen suosinut enemmän luonnon tukihoitoa ja keräillyt kaikenlaisia terveyttä edistäviä tuotteita.
Sai Sinister kengänkin ulkoilua varten, tuntuu toimivan kun haava ei ole auennut riehumisesta ja painimisesta huolimatta :)

Olen antanut biotiini-tabletteja(20mg)päivittäin tukemaan ihon uusiutumista varpaasta. Rasvahappoja ollaan otettu pellavaöljystä, rypsiöljystä, merilevästä ja Lupodermin Skin&Coat-öljystä.
Valkosipuli on joidenkin mukaan luonnon oma antibiootti, ja hyvin terveellinen muutenkin. Sitäkin olen toiveikkaana antanut koiraherralleni reilummin.
(Yleisen luulon mukaan valkosipuli on vaarallista koiralle, koska se johtaa anemiaan. Väärin. Pienet määrät eivät todellakaan aiheuta mitään anemiaa!)

Jätin nappuloiden syöttämisen nyt lopullisesti pois, jatkuvat karvanlähdöt, silmäoireet, ripulit, nirsous ynnämuut loppuvat nyt. Jos haluan tuon koiran kävelevän kunnolla ennen huhtikuuta, ei ne allergiatyyliset reaktiot sitä nopeuta...
Aina kun nappulaa on antanut, alkaa heti kauluri hilseillä ja karva karista. Kymmenien nappulamerkkien jälkeen se raakaruokinta kyllä on se meidän tie. Lihaisia luita, raakaa lihaa, vihreitä kasviksia soseena, muutamia hedelmiä, öljyjä ja rasvoja.

Ehkä se treenikevät ei olekaan pilalla, vielä ehditään varmasti nauttia tulevan kesän odotuksesta tervein jaloin!
Jos kesällä päästäisiin uimaankin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti