maanantai 8. lokakuuta 2012

Lonkka- ja kyynärlausunnot tuli

Sinister A/A ja 0/1


Oon aika pettynyt tohon kyynärlausuntoon 0/1

0 on siis terve mutta 1 on nivelrikon alkua. Kokeneet eläinlääkärit eivät kyllä mitään rikkoa nähneet, joten en tiedä mitälie löysyyttä siellä sitten on. Mulle, parahysteeriselle omistajalle tää on yhtä kuin "koira kuolee nuorena ja elää huonon elämän yhyy mitä oon tehny väärin111"
Nooh, koira hoikkaan kuntoon niin ehkä se ei koskaan tuu vaivaamaan.
Olisit nyt mieluummin ollut "vikaa" lonkassa.

Sinisterin vanhemmat on 0/0  A/A ja äidillä A/B  0/1


Kävin Murren Murkinassa ja häpeäkseni eräs myyjistä tunnisti blogini :D
On eriasia huudella typeryyksiä täällä kuin myöntää kasvotusten että se olen minä joka näitä hölmöyksiä huutelen. Kiitos ja anteeksi.

4 kommenttia:

 1. Voi kuule, eihän sulla ole mitään ongelmaa! Meillä on vähän vajaa 3-vuotias sakemanni narttu, jolla lonkat C/C ja kyynärät 1/1. On suhteellisen kevyt rakenteeltaan, eli hyvällä lihaskunnolla kun saa tukea luustolle, niin voi elää aivan tavallisen koiran elämän. Nyt vaan toivotaan, että pysyy oireettomana niin kuin tähänkin asti :)

  Tuli se tulosten kuuleminen itsellekkin kuin isku päin kasvoja. Ensimmäisen vuoden kuvautuksen jälkeen säästelin koiraa kaikelta, vedin pois melkein kaikesta harrastustoiminnasta, jossa on MAHDOLLISTA pahentaa jo ennestään ei-niin-hyvää -tilannetta. Helpotti kuitenkin kuulla useilta ihmisiltä, kuinka samankaltaisen tuloksen saaneet koirat ovat eläneet kivuttoman ja hyvän elämän. Eräs kouluttaja mm. kertoi mulle, että hällä oli ollut työkäytössä koira, jolla ykkösen etupää. 10-vuotiaana jäi eläkkeelle, eikä ikinä oireillut vaikka oli virkakäytössä ollutkin :)

  Elä anna tulosten lannistaa, toinen 1-kyynär ei ole vielä mitään! :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tietty sun blogi tiedetään siellä ku Sinister on kuitenki Pannarin velipoika. :D

  VastaaPoista
 4. Hyvät tulokset, onnea niistä :) En epäillyt tuloksia hetkeäkään!
  Ei se ykkösen kyynär paha ole, lihaksia vaan tukemaan ja se ei koskaan tule olemaan ongelma.
  Kaverin belgi ei ole koskaan oireillut kyynäri-än vaikka tuloksena on 2/1 kyynär, elää normaalia vauhdikasta elämää ja on juuri 9 vuotias.

  VastaaPoista