tiistai 4. joulukuuta 2012

Deimos on luotu rakastamaan maailmaa


Deimos on aloittanut murkkuiän. Silti se on maailman onnellisin, iloisin ja helpoin murkku.
Uskon, että se on syntynyt rakastamaan maailmaa.


Deimos on pikkusen poissa kontrollista tällähetkellä, ja täytyy kerrata perusasiat uudestaan. Omistajan vikahan tuo on. Mies antaa sille todella paljon periksi, tai kaikille koirille. Erityisesti Deimos on saanut riehua hihnassa kaksin jaloin kun vastaan tulee koira. Itse en hyväksy minkäänlaista pelleilyä (paitsi ymmärrettävästi jos vieressä on juoksuinen narttu...) Koirathan ovat omissa nimissäni, mutta kyllä mieskin niitä käyttää. Monesti olen painottanut että Deimos ei ole mikään naapurin Kleinpitz joka saa kävellä remmissä takajaloillaan, pöhistä ja pyöriä ympyrää. Tämä kaikki tuli mulle yllätyksenä kun mun kanssa se kävelee vieressä ja menee esimerkillisesti. Deimoshan on ystävällisyyden huippu, mutta silti argh.
"Ei se koira, vaan ihminen hihnan päässä" on niin faktaa.Nooh, nyt se on sitten sitä että lenkillä Deimos tykkäisi juosta muiden koirien viereen toljottamaan että kuka se on. Jos on tuttu niin leikkimään vaan. Tuttujen omistajat toki eivät pistä pahakseen kun tietävät miten hypersosiaalinen rakkauskasa tuo on.
Viaton, tosi kiltti poikahan se on, mutta nyt kun se on oppinut että saa tehdä remmissäkin mitä vain niin menoksi vaan! Kyllä se takaisin tulee täysiä juosten viheltäessä, mutta ärsyttää taas kouluttaa tuo käytös pois.
Deimoksella on muutenkin laumassa sellainen tiedottajan virka. Se ilmoittaa kaikesta, ja on ekana tarkistamassa kaiken kummallisen.

Zeus ja Sinister ovat taas huippurauhallisia, eikä niitä suuremmin kiinnosta mikään ylimääräinen.

Äitin vatipää täyttää ensiviikolla 1vuotta. Oikeasti, en voi uskoa.

Menisi nyt kaikki hyvin(luustokuvat, silmät), niin Deimoksella olisi ehkä jo kaksi morsianta odottamassa tulevaisuudessa. Toki tälläistä super-mega-avointa ja pelotonta urosta tarjoaisikin mieluusti "hyppyyn" jos joku haluaisi. Deimoksen kanssa on helppo ja mukava elää.

Deimos rakastaa lapsia, se on superahne, rakastaa muita eläimiä, sopisi ihan varmasti mm. agilityyn huiman ketteryyden ja nopeutensa ansiosta. Siitä saisi hyvän koiran kaikkeen missä saa ja pitää tehdä/mennä täysillä. Siinä ei ole hiventäkään arkuutta.
Terävyys tosin on hyvin pieni tai olematon, mutta sitäkin olisi saanyt varmasti kehitettyä jos olisin halunnut.
Puolustushalua näyttäisi olevan, ainakin asettuu itsevarmasti edelleni ja haukkuu kun joku lähestyy.
Odotan innolla luonnetestiä, arjen perusteella oikein pätevä koira. 
Fienne-äidillä on myös hyväksytty TST, eli ulkomainen luonnetesti/sosiaalisuustesti. Äidin siskolla onkin oikein hieno suomen luonnetesti +174p

Tämä kuva kertoo paljon Deimoksen persoonasta.

Samoin tämä. "Tykkään susta ihan hirveesti ja osotan sen haukkumalla"

Edelleen niin kiire, ettei ehdi istua raapimaan korvaansa.

Onneksi Deimoksen kanssa on mukava tehdä kaikkea, perustottelevaisuuden korjaaminen tuskin muodostuu ongelmaksi kun on niin älyttömän täysillä käyvä miellyttämisenhaluinen olento.

2 kommenttia:

  1. Mun murunen se on <3
    p.s SANAVARMISTUS ON KAKKAA :(

    VastaaPoista
  2. Haastoin teikäläisen :) http://beatheshepherd.blogspot.fi/2012/12/princess-of-belgia-liebster.html

    VastaaPoista