perjantai 25. tammikuuta 2013

Mielipuolinen koiranäyttelynainen

Sen lisäksi että olen tunkemassa koiriani 24:ään näyttelyyn tänävuonna, niin keksin juuri mahtipontisia ideoitani keskellä yötä ja ilmoittelin koiriani erilaisille kursseille. Sinne meni heitettyä jälkikoulutusta ja BH-koulutusta. - Kyllä, meillä on liikaa vapaa-aikaa ;)Koiravalinnaksi jäljelle ajattelin erityisesti Zeusta, mutta jos nuori ikä tulee esteeksi niin Deimos lähtee tilalle. Deimos on kyllä sellainen jälkikoira että se imuroi jäljeltä esineetkin nenäänsä... Eh.


BH-koulutukseen mennään Sinisterin kanssa. Tarvitaan ryhmätreenejä juurikin siksi että siellä on ihmisiä. Jos siinä saisi luoksepäästävyyttä samalla. Ennenkaikkea tarvitsen itse varmuutta. Sinister aistii pienimmänkin paniikin musta, ja sillä saadaan aikaiseksi vähintään ydintuho.


Mr. Majesteetti-Zeus se jatkaa kasvamistaan. Pian on Deimoksen korkuinen ja toivon että kasvu jatkuu vielä pitkään eikä tyssää seinään kuten Deimokselle kävi. Kamala riiviö pöllimään ruokia, 
joten varmaa on ainakin leveyssuuntainen kasvu.

Oon kyllä todella tyytyväinen koiriini. Mulle on siunattu kolme älyttömän miellyttävää belgiä. Näiden kanssa on ihana tehdä mitätahansa, ihana elää arkea ja juhlaa.
Vaikea uskoa että rodussa olisi paljon heikkopäisiä yksilöitä, sillä omieni kanssa on oikea kunnia elää.

4 kommenttia:

 1. Voiks viedä munki koirat 24 näyttelyyn? :D Mä oon niin laiska näyttelyissä kävijä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! Olis kiva jos olis hihnassa sellanen koira joka menestyy, esim sun omat ;)

   Poista
  2. Nohnoh, kyllä niillekin joskus takkiin tulee. :)

   Poista
 2. "joo meillä on liikaa vapaa-aikaa" HAHAHA! Vai olisko teillä vaan liikaa rahaa ettekä keksi sille sitten muuta käyttöö :D Mut eikö ole mahtava tunne, että on oikea kunnia elää omien piskien kanssa! Paljon tsemppiä näyttelyihin ja kursseille!!!

  VastaaPoista