keskiviikko 28. elokuuta 2013

I've overheard your theory

Mulle sanottiin eilen aika suoraan että Zeuksesta ei ehkä tule koskaan mitään.
Voi olla kuulemma hyvin vaikeaa tai lähes mahdotonta saada siitä harrastuskoiraa.
Siltä puuttuu kaikki vietit, ruokamotivaatio, lelumotivaatio eikä sitä vaikuta kiinnostavan mikään.

Mä oon itse pitänyt Majesteettia aika perus-pätevänä koirana. Hyvin tasainen otus joka osaa aikalailla kaikkea mitä siltä pyytää. Ei mikään tulikuuma viettipommi todellakaan, mutta peruspätevä koira jonka kanssa on aina tosi kivaa tehdä.
Eihän se ole mikään käyttölinjainen supervanhempien rakkaushelmi, vaikka tuo ulkonäkö yrittääkin olla wnb-käyttis. Mielestäni ihan normaali näyttötervu, jolla on kaikki palikat kivasti, sopivasti paikoillaan.
Ensimmäisenä tämän viikon kouluttaja puuttui siihen kun se ei ahmi ruokapalkkaa, tässä tapauksessa ei siis revi sormia verille samalla. Saalisvietti (paljaan)käden kanssa on ainakin heikko, eikä eilen kyllä kiinnostanut edes kaverin lentävä noutokapula. Se on myös kuulemma minimaalisen kokoinen ja sillä on kummallinen karva. Onhan se kuulemma hyvin ihastuttava ja söpö.
Ihan normaalin kokoinen 12kk belgipoika, 61cm/21kg, ei jättiläinen mutta sopusuhtainen.
Ja koko pentueella on tosi kummallinen kihartuva karva, intervariaatio gone wrong? ;)

Eilen tehtiin korkeampia A-esteitä ja kakaralla olisi jo kova kiire juosta ne kaikki läpi. Tällä menolla ei menisi kauaa että korkein este olisi hanskassa, mutta en tiedä kannattaako 12kk ikäisen vielä opetella sitä.
Ennen treenejä käytiin eilen Riikan lauman kanssa parin tunnin lenkillä ihanassa maastossa! Saatoin rakastua noihin Riikan lenkkimaastoihin, ihana sääkin.
Koirilla oli tosi kivaa ja jopa Sinister innostui huutelemaan järjettömän hieno keppi suussaan.
On tosi virkistävää käydä tällä porukalla lenkillä, sillä Deimoskin osaa rauhottua näiden neitejen kanssa.
Zeuksella on myös pieni ihastus Sinisterin Ruki-siskoon ;) Mutta Riikka-täti sanoo että hyi, niitä rakkauslapsia ei tule tapahtumaan...
Zeuksella (vasemmalla) on ainakin ehkä onnellisin ilme koskaan 
Pjotr Deabein lapsosia 

Voihan se myös olla, että Deimoksella saattaa edelleen olla yksi kihlaus tulevaisuudessa, mutta siitä lisää jos jotain lähtee sieltä suunnalta suunnitteluun... Deimoksella on todellakin niin loistava epäbelgi luonne, jota ei saa pilattua edes yrittämällä. Saatoin salaa jopa innostua - kaikkea rakastavia 100% pelottomia minibelgejä!
(Okei, Deimoksen sisarukset ovat normaalikokoisia, muutama isohkoja)

Kyynärten suhteen Deimos sopisi ainoastaan 0/0 kyynäriä jättävään sukulinjaan ja tällaiseen sitä on saatettu kysellä.... :) Deimos on superkevyt höyhenpoika, joten kyynärät tuskin tulevat sitä itseään vaivaamaan.

4 kommenttia:

 1. voiei kuin oon rakastunu noihi belgeihin ! ääääh, tahon kans :( mutta koska allergia nii ei onnaa.... fuuuuck ! ja tajusin nyt vasta että sukulaistyvärellä on ilmeisesti Zeuksen sisko, siis Moira ? Sen ku näin nii ei herranjumala kuin mun sydän suli !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Moira ja Zeus on samasta pentueesta <3
   Ihania lapsosia <3

   Poista
 2. Ihanan Hopeanuolimainen tuo eka kuva >:D

  VastaaPoista
 3. Voih, Deimos on ihan samannäköinen parissakin kuvassa, kuin mun belgi Mutka :)

  VastaaPoista