torstai 5. syyskuuta 2013

Falling for you

Meille saapui eilen tälläinen viehättävä belgineito, pupukorva ;)
Kyseessä on Traxa's Falling For You, mainio rohkea, reipas, ihmisrakas tapaus joka rakastaa ruokaa yli oman vatsansa. Tänään yllätin pennun samasta suihkukopista itseni kanssa, eilen käytiin uimassa ja Riikan lauman kanssa vähän katselemassa metsämaisemia. Lentokentällä olisi lähtenyt kaikkien mukaan eikä rymisevät matkalaukut ja ihmispaljoudet haitanneet yhtään.
Oon tosi tyytyväinen, oon rummutellu kattiloita ja rymissyt, huudahdellut ja lääpityttänyt pennun naapureilla läpi ja tykkää vaan kovasti. Järjettömän lapsi- ja pikkueläinrakas. Superleikkisä ja soluttautui laumaani ihan samantien. Hirveän helpon oloinen hauska tyttö, hyvin täysipäisen oloinen kuten luvattiin.
Olin yllättynyt mutta neidillä on saalisviettiäkin jonkun verran. Lentävät lehdet, linnut, pyörivät pallot ja kaikki muu liikkuva saavat heti takaa-ajon aikaiseksi. 
Tänään ollaan syöty yhdessä hevosen luuta ja neitihän tuo ruokansa syliin. Kaverinkin kanssa voi samaa luuta maistella. Hyvin sopuisa otus.
Tytöt tahtoo pitää hauskaa! Riikan Roda on ihan paras kaveri!
Zeus nauttii uudesta pikkusiskosta kun on leikkikaveri. Elämä on toki muutenkin ihanaa.
Kohta Sinisterin kanssa treeneihin ja sitten metsälenkki. Huomenna myös päivä alkaa ihanalla maastolla Riikan lauman kanssa 

1 kommentti: