sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Get that motivation to not give up

The years that I've wasted are nothing to the tears that I've tasted

Se absoluuttinen epäonnistujafiilis. Muistan viimevuonna saman tunteen... Olenko mä maailman paskin koiranomistaja? 
Zeukin sairastelun jälkeen on taas kytenyt se sama fiilis. Vaikka samasta pentueesta 4/6 on sairastajia, niin silti syytän tottakai itseäni. 3/6, eli puolet on suhteellisen samojen oireiden kanssa painijoita, yksi kouristuskohtausten(aivokasvain) takia lopetettu alle 2vuotiaana.
Ja erityisesti sitä uskoa itsesyytöksiin vahvistaa tiettyjen ihmisten tietävät lotkautukset "Vika on ruokavaliossa"
Dara 21.3.2015 
Nyt syyllisyystasoja nostaa Daran minikokoisuus. Darahan on pian 9kk vanha ja painaa 13kg. Korkeutta on maksimissaan 50cm.
Miksi Dara on kirjaimellisesti kääpiö, vaikka muut sisarukset ovat hyvän kokoisia? Esim sisko melkein 60cm emänsä kokoinen.
Syytän itseäni että Dara on jäänyt pieneksi ruokavalion takia.
Orijenilla on Sinister ja Zeuskin ruokittu, ja niistä kasvoi normaalikokoisia, Sinisteristä jopa molempia vanhempiaan korkeampi, mutta miksi nyt asiat menivät vikaan?

Lisäksi Daralla on hotspot, joka onkin normaalista hotspotista poikkeava bakteeritulehdus labran mukaan? Ihme kun olikin niin paljon normaalia kivualiaampi.


19.3 Deimos peltopalloilemassa Helmi-rotikan kanssa 

Lisäksi mun piti lähteä kisaamaan Deimoksen kanssa toukokuun alusta, vaan mitään olla treenattu kunnolla. Lisäksi autottomuus estää/rajoittaa kaikille treenipaikoille pääsemistä.
Joten treenaaminen on rajoittunut yksin läheisen koulun pihalle.

Hain nyt kuitenkin oman yhdistyksen tokotreeneihin taas, saa nähdä tuleeko paikkaa. Harmi että sinnekin on matkaa 14,2km per suunta, joten pyöräilymatkaksi liikaa, jos aikoo treenata vielä. Ja ajankohtana kevät/alkukesä. Pyöräillessä paikalle pääsisi jonkinverran nopeammin, 44minuutissa.
Julkisilla matka sinne venyy 1 - 1,5h per suunta. Siis kaikki tämä Helsingin rajojen sisällä. Että voi ainakin sanoa etten ole liikaa kotona niinä päivinä. Huoh. 
Ja Helsinkiläinen ei muka tarvitse omaa autoa? Hyvä vitsi.

Ditan luustokuvauskin piti hoitaa jo aikaa sitten, en sitten saanut sitäkään aikaiseksi.
Jos kokeilisi huhtikuun alusta uudestaan. Kasvattajakin on odottanut tuloksia kuin kuuta nousevaa, ja olikin hyvin pettynyt kun ei mentykään.

Näyttelyt sekä rodunomaiset harrastuksetkin ovat jääneet pois ja harmittaa törkeästi.
Todellinen "Teen kaiken täysin väärin" -olo.
Dara ja Sinister-eno 17.3.2015 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti