torstai 30. huhtikuuta 2015

Sit taas noustaan jos kaadutaan

Koirahierontaa, tokotreenejä ja selkäjuttuja.

Zeus. En tiiä mitä teen. Sillä ei nouse paino. Toissapäivänä alkoi linkutuskin, ja jonkun aikaa mun mielestä on aristanut selkääkin. Nyt oon muutaman päivän aikana tunnustellut sen alaselässä olevaa selkänikamaa, joka on selkeästi turvoksissa.
Myös tuore koirahieroja-harjoittelija huomasi saman nikaman ja ihmetteli Zeukin liikettä myös.

Sen lisäksi että tää koira on elinikäisellä erikoisruokavaliolla niin selkäongelmia tässä kaivattiinkin.
Oma urheilukoirahierojani sanoi että jos on nyt viimeaikoina vasta yhtäkkiä turvonnut, voi olla vaurio 1kk takaa tapahtuneesta rajusta yhteentörmäyksestä irtokoiran kanssa.
Huomenna onneksi katsotaan sitten tuota selkää.

Oon aika varma ettei tästä koirasta saa enää ehjää. Painoa sillä on 19,7kg, eli on saanut tasan 4viikossa vain 400g.
Monet saman sairauden kanssa painineet ovat sanoneet että palautuminen voi kestää yli 6kk, mutta mua pelottaa. Zeus syö n.1kg liotettuja Taste Of Wild -nappuloita (punnittu keittiövaa'alla) ja 600-800g kalkkunaa sekä n.3kanamunaa PÄIVÄSSÄ. Ja se on saanut vain 400g painoa. Mitään ei tule uloskaan, joten mihin se ruoka menee? Pelottaa.
Otin käyttöön nyt koirille B-E-vitamiiniliuoksen ja sinkin. Ei niistä voi myöskään Zeukille olla haittaa.

Deimoksen kanssa treenaillaan tokoa, ja eilen tehtiin kyllä niin surkea treeni ettei ole tosikaan. Mutta sitä sattuu. Deimos pitäs saada kisavalmiiksi mutta nyt tuntuu ettei se tapahdu ikinä.
Kovasti on kyllä treenimatkoilla kehuttu joka kerta! Kuljen treeneihin julkisilla, ja matkalla ihmiset pysähtyvät kehumaan ja silittelemään. Onhan se mukavaa kun omaa koiraa kehutaan mallikelpoiseksi, kauniiksi ja tosi hyväluonteiseksi.

26.4 käytiin treffailemassa myös Deimoksen ja Rukin lapsosia. Hyväluonteista ja hyvin pidettyä porukkaa!

Meillä oli tosiaan myös koirahieroja-opiskelija hieromassa Sinisteriä harjoitustyönä, ja kehui että oli helpoin asiakas. Kuvittelin tarjoavani haastetta, mutta ei näköjään. Olen ylpeä Sinpasta!
Sinister nautiskeli täysillä 
Sinisterin diagnoosi oli pari jumia selässä ja muuten oikein normaali, hyvässä lihaksessa ja ruumiinkunnossa oleva koira :) Ylpeä olen.
Sinister ja Dara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti