tiistai 31. heinäkuuta 2012

Elimistön puhdistus, Detox

Törmäsimpä jälleen facebookissa koiran elimistön puhdistukseen ja tunti täysin järkeenkäyvältä. Viikonloppu vierähti, ja tänään juoksin ostamaan kaikki tarvikkeet.
Tätä käytetään mm. hiivan häätöön, mitä voisi ehkä paremmin kuvailla sanoin: Elimistön tasapainottamiseen.
>>Aiheesta tässä!

Pidän pojille 3päivän puhdistuksen, ja osa seuraavista tuotteista jatkaa käytössämme. Luultavasti Sinisterin jatkuva suolistotulehdus-silmäoire-ihorikki-turkkihuono-kierre olisi helpottunut tällä silloin pentuna, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Deimoksella tai Sinisterillä ei ole mitään oireita, mutta veikkailtiin että tämä voisi parantaa Sinisterin ruokahalua ja ehkäpä parantaa Deimoksen linjoja kiihtyneen aineenvaihdunnan muodossa ;)

Kuvat kertoo enemmän kuin sanat.

- Dorwest Herbs De-Tox 
- Valkosipuli & Kreikanherne 
- Puunkuoripulveri
- Holistic Health BioHealth, prebioottilisä.

 Dorwest Herbs Doggy De-Tox
- Yrttivalmiste, joka poistaa elimistön kuona-aineita ja siten neutralisoi koirasta mahdollisesti lähteviä epämiellyttäviä hajuja. Erinomainen erityisesti lääkekuurien jälkeen. Voidaan käyttää myös jatkuvasti.

Dorwest Herbs Garlic & fenugreek, valkosipuli & kreikanherne
- Valkosipulin ja kreikanherneen yhdistelmä, lisää vastustuskykyä erilaisissa tulehduksissa, piristää ruokahalua sekä kohentaa ruuansulatusta. Siistii elimistön ja häivyttää myrkkyaineet. Käytetään estämään sekä lieventämään tulehdustauteja (mm.furunkoloosi), hyvä ärsytys- ja allergiaihottumien hoidossa, yskän kiusatessa ja reuman ja kulumien aiheuttamissa kivuissa.

Dorwest Herbs Tree Barks Powder, puunkuoripulveri
- Lisäravinne ripuliin, haiman vajaatoimintaan, heikkoon ruuansulatukseen, imetyksen tehon lisäämiseen, toipilaille sairauden jälkeen. Vaikuttaa katalysaattorina ruuansulatuksen toiminnassa.

Ruoaksi naudanmaha
Tällä on korjattu monet penturipulimahat. Sisältää reilusti probiootteja, joita suolisto ja vatsa tarvitsee.

Ensimmäinen annos meni nätisti kummallekin. Sinisterillä taisi olla jo ikävä naudanmahaa, sen verran innokkaasti tuhisi odottaessaan ruokaa.


Sitten myös saatiin vihdoin ostettua ne näyttelytarvikkeet. Pantojen etsiminen aiheutti harmaita hiuksia.
+ No tottakai alennuksesta yhteensä kolmas belgitarra autoon...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti