sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kasva karva, kasva


Alle kuukausi ekaan näyttelyyn. Onneksi toi villa on pikkusen parantunut toukokuusta, jolloin Sinisterillä oli kaljuuden huippu. Häntä vaan ei ole toipunut, ja pahalta näyttää... Deimoksella sensijaan on karvaa vaikka muille jakaa, kunhan punkkiainemyrkytyksestä tulleet kaljut laikut ja näppylät ehtivät parantua.

Epäilen että Deimos pärjää hyvin, mutta Sinister ei välitä erityisesti vieraista ihmisistä. Kunhan ei ihan ranttaliksi pistä, esim "Ei voi arvostella"

Mietin vieväni Sinisterin itse kehään, siltä varalta että se päättäisi syödä handlerin. Sinister tykkää paimentaa hihasta tuttuja ;)
Deimoksella on tällähetkellä eriparin etujalat, toinen on pidempi. Toivotaan että tuokin tasoittuu ennen näyttelyä, voi muuten vaikuttaa liikkumiseen...


Valmistaudutaan näytelmään syömällä hevosen annos biotiinia, luomu-hamppuöljyä, luomu-kookosöljyä ja eläinrasvoja. Lisäksi tehdään taas rankempaa treeniä jotta saadaan "näyttelylihakset"

Ennen itse näyttelyä aijon pestä koirat aamulla kylmällä vedellä ja harjata. Olen todennut että pelkällä kylmällä vedellä koira kaunistuu ihmeellisesti (jos ei siis muuten ole likainen)

3 kommenttia:

  1. Oletteko menossa Helsingin kesänäyttelyyn? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä :) Tuolla "tulevaisuus" sivulla tulee olemaan meidän näyttelyt, kokeet yms :)

    VastaaPoista