perjantai 20. helmikuuta 2015

Kevättä kohti liekeissä

Onkohan tuo lumi nyt jäämässä vai lähdössä? Kivahan tuolla on luistella kun kaikki jäässä.
Olihan meilläkin hienoja treenisuunnitelmia... Mahtava jännityselementti tuo jää ainakin.

Ditalle (Traxa's Falling For You) varasin luustokuvaukset nyt vihdoin 11.3, meinaa jännittää, vaikka mitään vikaa ei pitäisikään löytyä.
Ditalle on sulhanen jo valmiina, ja jos luustokuvat passaavat, pentusuunnitelmia katsellaan ehkä jo 2015 lopulle. Se tarkoittaa sitten sitä ennen näyttelyputkea ja MH-kuvausta ainakin.
Kasvattajakin odottaa innolla jo terveystuloksia ja tytön tulevaisuutta.

Ilmoitan heti tänne kun saadaan röntgenkuvat otettua, ja nappaan niistä toki kuvat mukaan myös.

Deimoksen kanssa on tarkoitus korkata tokon alokasluokka toukokuussa, jospa sen saisi aikaiseksi ennenkuin säännöt sitten muuttuvat loppukesästä.
Avointa luokkaa en lähde edes vanhoilla liikkeillä opettamaankaan, odotan suosiolla uudet säännöt peliin. BH vois olla kanssa suunnitelmana. Intoa siitä koirasta ei todellakaan puutu.
Deimoksen tytär Dara omistajansa kanssa on lähdössä meidän kanssa myös treenailemaan, mahtijuttu!
Astutuskin lähenee, jo ensiviikolla pitäisi olla Deimoksen vaimokkeen tärpit. Deimoksesta tulee isä jo toiselle pentueelle. Oon varmasti parhaiden mahdollisuuksieni mukaan lääppimässä pentuja.
Sitten syyskuussa päästäänkin jo johonkin käsitykseen millainen Deimos on periyttäjänä, kun ensimmäinen pentue menee luustokuviin ja silmäpeileihin. En malttaisi odottaa!

Nyt sitten madotellaan koko porukka ennen astutusta, paitsi Zeus, koska hemorraagisen gastoenteriitin kanssa ei saa madottaa kun oireiden päättymisestä on vasta alle viikko.
Muuten Zeukki voi jo hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti