tiistai 31. joulukuuta 2013

I’m about to take it to another level

31.12.2013, viimeinen päivä tänävuonna.
Täällä Pohjois-Helsingissä raketit tosin alkoivat paukahdella jo ennen joulua. Tavoitteita on asetettu, mutta uudenvuodenlupauksia tämä porukka ei tee.

Tsekatkaa myös internetin häiriintynein koiraryhmä, jossa olen ylläpitäjänä.
Zeuksen kanssa aloitamme jo tällä viikolla paimennustreenit, ensimmäinen kerta itselleni sekä koiralle.
Lunta tai pakkasta ei kuulu vieläkään, joten pikkuhiljaa näyttää siltä että voidaan aloittaa vesipelastustreenitkin luonnonvesissä, haha. En tiedä lupailenko itselleni liikoja, mutta jospa kesällä saisi vepe:n soveltuvuuskokeen läpi Zeukkisen kanssa. Koirahan kyllä osaa, ohjaaja ei.

Majesteetillisen Zeuksen kanssa löydettiin vihdoin se yhteinen sävel. Pitkään tästäkin koirasta sai etsiä käyttöohjeita. Mietin että miten tuntuukin aina siltä että kuninkaallinen näyttää mulle keskisormea, mutta se oli tosiaankin tulkintakysymys. Kahden viimeisen yön aikana tajusin että olen kasvattanut Zeukkiapinasta juuri sellaisen koiran kun alunperin halusin. Mukavaa myös nähdä että syksyn pk-treeneissä on todellakin opittu jotain ja opit ovat pysyneet.


Deimoksen kanssa varasin ensimmäisen ulkomaan matkamme, ensimmäinen kerta kummallekin kyseisissä maissa. Demppinen lopetti onneksi karvanlähdön, nyt vielä jännitetään että kasvaako karvaa takaisin ollenkaan 2kk aikana.

Sellaisia kuulumisia. Tänään täytyy vielä käydä Murren Murkinassa (Ihanaa, avoinna 10-16 tänäänkin!) ostamassa koirille luita, jottei rakettimeteliä tulisi kuunneltua liian keskittyneesti.
Suunnittelin vuodelle 2014 MH-kuvauksia Sinisterille ja Zeukselle, joten olisi kiva selvitä paukkeesta vielä laukausvarmana keväälle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti