keskiviikko 4. joulukuuta 2013

You know what they say about me

Long time, no see!
En oo kahteen viikkoon päivittänyt, tuntuu kamalalta.
Ollaan odoteltu lunta ja Deimos onkin saanut ekat euforiat jo pakkasista ;) Belgialainen minibelgi palvoo talvea.

Messukeskus ja voittajanäyttelyt odottavat ensiviikon loppupäässä, ja ikäänkuin Deimos tekisi pilaa tiputtamalla tahallaan karvansa juuri rumimpaan vaiheeseen ensiviikolle. Tuo minipöllö on parhaassa karvassa syys-lokakuussa ja joulukuussa se näyttää jo toista vuotta ihan nypityltä majavalta.
Kouroksen ja Deimoksen luuhetki 

Zeus sensijaan kasvattaa karvaa, ekaa kertaa elämässään. Siinä on vaan sellainen jekku, että tyyppi kasvattaa mustaa karvaa...
Kouros, luu ja (wannabe-musta)Zeus 

Ollaan metsälenkkeilty paljon, tankattu B-vitamiinia ja nähty ystäväni rotikka-neitiä painimisen ja riehumisen merkeissä. Pitäisi siis olla ainakin vähän lihaskuntoa näyttelyissä.
Tammikuussa pyörähdetään Lahden ryhmänäyttelyssä samoilla rottweiler-vahvistuksilla :)

Ilokseni olen huomannut että laumani kemiat ovat parantuneet entisestään. Luulin että ongelmia alkaisi jo ilmetä, mutta Deimos ja Sinister ovat lähentyneet entisestään, Zeus on edelleen loistokaveri, joka ei enää vihaa ihan koko maailmaa, rauhoittunut ja kakara-kiukuttelut ovat loppuneet.
Kouros on terävä, ärhäkkä pieni munapää oikein, mutta isoilla pojilla on kyllä niin paljon oman arvon tuntoa että selkäänsä saa jos kettuilemaan alkaa. Kouros on päättänyt haluta isona Murren Murkinaan kassalle töihin - Saa muuten tehdä töitä että sen saa sieltä pois koska ihan paras paikka!
Deimos on erityisesti aikuistunut kamalasti, sama ilopilleri kuin ennenkin, mutta ehdottomasti omaksunut aikuisemman, arvokkaamman roolin.

Sinisteristä kysyttiin taas että onko se arviolta 13-vuotias. Eli kai sekin on aikuistunut entisestään, edellinen ikä-arvio oli sentään "vain" 10vuotta.
Onhan se harmaantunut taas ja rauhoittunut entisestään.
 Sinisterin joulu - Paljon luita! 

Jospa sitä aurinkoakin tulisi, saisi uudet kuvat pojista, eli wnb-mustasta ja nypitystä majavasta ainakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti