maanantai 5. joulukuuta 2011

Kevyttä treeniä ja pari kuvaa

Aamulla harjoteltiin kevyesti BH-koetta varten.
Pidin Sinisterin koko lenkin ajan vapaana treenaillen niin koirien ohittamista. Sinisterillä on aina ollut hyvä asenne muihin koiriin, pidättyväinen, mutta luvan saatuaan nopea tutustumaan + huippusosiaalinen. Muutenkin aina ollut enemmän kiinnostunut omasta porukastaan kuin muista.
Lenkillä meni vierestä myös pyöräilijöitä, eikä poitsu edes paimentanut! Mahtava juttu!

Siirryttiin ostarille/toriaukiolle harjoittelemaan ihmisten ohittamista niitä lähestymättä tai haistelematta, edelleen vapaana kävellen. Sattui olemaan vielä jonkinmoinen aamuruuhka töihinlähtijöistä, ja sehän sopikin.
Erinomaisesti sujui kaikinpuolin, ohikulkevia lapsia ihastutti kaunis iso koira ;)

Tehtiin muutamia luoksetulojakin siinä ruuhkassa, ja kyllä vaan tällä koiralla ne korvat on ihan oikein asennettu, jes!

Aamun aloitin muutenvain jättämällä Sinisterin kaupan seinään kiinni, ikkunasta näki kokoajan koiran ja hyvinhän se näytti käyttäytyvän!
Kauhean kauaa en poissa ollut kun noita koiravarkaus-juttuja on ollut niin paljon. Kyllähän Sinister siinä kohtaa räjähtäisi hampain ja räyhäyksin päin näköä, mutta kyllä se aina kauhistuttaa että mitä jos joku tekee omalle koiralle jotain...

Koko aamu oli kerrassaan tosi onnistunut. Sinister on erittäin luotettava nuori herrasmies, josta on tullut myös todella hyvä ihmisten kanssa. Käyttää omaa harkintakykyään tosi fiksusti ja on tosi miellyttävää seuraa tilanteessa kuin tilanteessa.
Epäilyttävät ihmiset ovat oikeasti epäilyttäviä, ja normaalit avoimet persoonat ovat aaaaivan ihania! Lähestyy kyllä kaikkea epäilyttäväänkin nopeasti sitä pyydettäessä, loistava!


Turvallisesti Hurtta-muodikas!

Tunnen muutenkin todella voimakkaasti tästä rakkauspakkausbelgistä Yhteenkuuluvuuden tunne on aivan mieletön. Sinisterin ansiosta elämä maistuu taas unelmalta, sekä tulevaisuus näyttää tervuisalta ;) Voin luvata, että Sinisterin lämmin, uskollinen läsnäolo tulee johdattamaan omistajansa oikealle tielle. Eikä tämä timanttitervu jää tässä talossa todellakaan ainoaksi...

"I could feel it from the start,
Couldn't stand to be apart.
Something about you caught my eye,
Something moved me deep inside!

Never thought I'd be all right,
Till you came and changed my life.
What was cloudy now is clear!
You're the light that I needed."

2 kommenttia:

  1. Hieno velipoika. <3 On noi vaan kyllä mahtavia tyyppejä!

    VastaaPoista
  2. Janni,
    Kyllä on mahtavat S-pentulaiset kyllä! <3

    VastaaPoista