maanantai 27. huhtikuuta 2015

11 kysymystä, haaste

Hurjapäät -blogilaiset heittivät meitä haasteella, ja onhan se otettava vastaan!
Kiitoksia!

Perhekuva, lapsukaiset pian 10kk.
Mind Breakers Bedtime Story, MB Because Of You, isä Deimos, mamma Mustantuiskun Savannah, MB Brave Heart ja MB Believe In Me

1. Missä asioissa toivoisit kehittyväsi koiranomistajana?
- Ööm.. Kaikessa! Koiranomistaminen on koko elämän mittainen oppitie. Sanotaan nyt että haluaisin koko kööristä ihanteellisen yhteiskuntakelpoisia :D

2. Onko koirasi karannut koskaan?
- Kerran hoitopaikassa muistaakseni Zeus oli rottweiler-kaverinsa kanssa saaneet ulko-oven auki ja heiluttelivat siellä häntiä naapurille :D

3. Rotusi hyvät & huonot puolet?
Hyviä puolia on suurin osa, mutta konflikteilta ei voi välttyä kun ihmisillä on tapana sännätä kadulla päälle ja belgihän on reaktiivinen koira... Etenkin yöpissakävelyllä on perinteisenä dilemmana päälle tuleva humalainen - ja mitä tekee vahtiviettinen, terävä, reaktiivinen belgi?
Sanotaan että hullun tappajakoiran leiman saa kyllä helposti.
Myös pehmeys on joskus omgelma. Todennut että jotain kamalaa tapahtuu pentuna, niin ne kyllä muistavat ja kenties ne möröt sitten hautuvat iän kanssa vielä pahemmiksi.

4. Tarina koirasi nimen takana?

5. Onko koirasi "jalostuskelpoinen"?
Riippuu miten määrittelee. Mikään koira ei ole täydellinen, kuten ei kukaan meistä ihmisistäkään. Mutta täydellisyyttä tavoitellaan. Zeus ja Sinister olisivat niveliltään, muttei muuten. Deimos taas kaikinpuolin muuten, mutta toinen kyynär on astetta suositeltua huonompi.

6. Saitko itse valita pennun pentueesta? Millä perusteilla valitsit?
- Sain valita kaikkien kohdalla. Ja ei mitään hajua. Se jokin kun loksahtaa kohdalleen ja tulee se oikea tunne. Suvut valikoin toki tarkkaan, mutta pennun kohdalla joku joko osuu just eikä melkein tai sitten ei.

7. Mikä on maksimi koiramäärä itsellesi omistaa?
- Omistuksessahan mulla on tällä hetkellä 7 koiraa, mutta kotona asuu "vain" 3 belgianpainajaispoikaa. Paha sanoa, riippuu täysin kemioista. Jos koirat eivät tule toimeen niin siinä kohtaa ei haaveilla mistään tusinasta. Mutta öö öö... 4?

8. Mitä mieltä olet koiranäyttelyistä?
- Tykkään käydä. Lähinnä sosiaalinen tapahtuma omistajille, ja voittajanäyttelyissä shoppaillaan :D Näyttelykuvia on tosi mukavaa katsella myöhemmin. Samassa saa aurinkoa ja ehkä hotellilomailua jos ulkomailla käy. Niin kauan kun se on kivaa, eikä pakkopullaa niin I'm all for it.

9. Mitä koirasi syövät?
Raakaa lihaa ja tällä hetkellä on testissä kalapohjainen Taste Of Wild.

10. Suosikkiväritys koirasi rodussa?
Kaikki. Musta, punaruskea, harmaa, hiekka... Valkolaikulla tai ilman. Karvanlaadullakaan ei väliä.

11. Mitä harrastatte?
Ei tällähetkellä mitään suurensuurta. Deimoksen kanssa treenaillaan tokoa ja näytelmöidään kun ehditään.

Vastailkaa samoihin kysymyksiin, koska noi oli hyviä, enkä itse keksi mitään :D
Ja kaikki jotka näkee tän on haastettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti