sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Give yourself the chance to do it all

Käytiin Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä 23.5 lauantaina. Tuomarina oli tiukasta linjastaan jopa kuuluisa Leila Kärkäs. Deimos tarvitsee vielä 2 CACIBia eri maista saadakseen C.I.E -arvon, joten päätin lähteä kokeilemaan onnea.
Deimoksella on siis 3 cacibia Bulgariasta.
Harmikseni Deimos on ehtinyt tiputtaa ruuhkaturkkiaan jo useamman viikon, yhyy.

Kansainvälisissä näyttelyissä on tunnetusti erittäin kova taso, erityisesti Suomessa kaikki osallistujat ovat erittäin kovatasoisia.
Ditan kasvattajat olivat Suomessa, joten siksi olin päättänyt ilmoittaa Ditankin.
Arvelin jo Ditan uran olevan ohi kuluneiden (Omaan silmään ne ei ole kyllä ongelma) kulmureiden takia, mutta pitihän sitä nyt saada kasvattajat ja kasvatti yhteen 
Kasvattajat ihmettelivät Ditan kokoa, kuulemma paljon isompi kuin heillä oleva täys-sisko. Ja paljon vilkkaampi kaikkien kaveri. Kuulemma hyvin onnellinen koira :D

Arvostelut:
Deimos: 
Hyvät mittasuhteet omaava uros. Hyvät pään linjat. Hieman syvälle sijoittuneet silmät. Hyväasentoiset, hieman kookkaat korvat. Olkavarsi saisi olla viistompi. Hyvä takaosa ja luusto. Hieman kapea rintakehä. Riittävä eturinta. Liikkeessä saisi olla enemmän voimaa. Etuliike epävakaa. Hyvä karva, väri ja käytös.

VAL-ERI2, SA, PU2, VARA-CACIB!

Hävittiin todellakin parhaista parhaalle, joten ei harmita yhtään!
Kiitos Susan loistavasta handlauksesta!
Dita:
Hyvät mittasuhteet omaava narttu, jolla hyvä pään pituus. Tummat, mutta hieman syvälle sijoittuneet silmät. Hyvämuotoiset hieman pitkät korvat.
Alakulmahampaat melko tiukka-asentoiset ja kuluneet ??? mittaisiksi(kehäsihteeri häh?)
Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä takaosa ja luusto. Hyvä rintakehä. Liikkuu melko lyhyellä askeleella ja etuliike hieman epätäsmällinen. Hyvä karvan laatu, miellyttävä käytös.
AVO-EH1

Palkinnoista välittämättä - Hyväluonteinen koira on aina se todellinen voitto 
Hyvä koira on hyvä koira, vaikka voissa paistaisi.
Deimoksellakin oli vuoden tauko kun koiralla sekä omistajalla oli kiinnostus lopahtanut, mutta nyt taas heilui häntä tuomarille iloisesti, mukava paluu siis.
Hyvillä mielin jatketaan, vaikka Dita tuskin tulee koskaan enää menestymään kulmureiden takia. Mutta onhan sillä yksi VSP ja SERT jo tallessa, joten riittänee hyvin.
Lahti 01/2015
Näyttelykuvia odotellen! Kiitos kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti