tiistai 15. maaliskuuta 2016

Mammalomakuvia

Kuvia Sookien mammalomalta. Pääosin Envyn kanssa pyörimistä. Envy on ottanut tehtäväkseen vartioida mammakoiraa, ettei mitkään möröt syö.

Sookie syö nyt 5 pienempää ateriaa päivässä ja ulkoillaan n.3h välein kun pennut pitävät aikamoisia potkunyrkkeilykisoja, rakkoa painaa.
Potkut näkyvät jo ulkoisesti ja ilmeisesti kovemmat potkut tuntuvat Sookien mielestä jo häijyltä kun herää niihin välillä.
Laskettuun aikaan on vielä n.2viikkoa.

"Ihana" naapurini kauhisteli taas kun koirat pääsevät vain 6-7 kertaa ulos päivässä, ovat kuulemma hirveässä hädässä kun niitä ei käytetä tarpeeksi.
Koirat eivät kuulemma kuulu kaupunkiin, koska niiden täytyy saada olla ulkona omalla pihalla.
Kärsivät kuulemma kun eivät saa olla pihalla.
En sitten alkanut siinä selittää ettei tiinettä malikkaa heitetä mihinkään pihalle 24h vuorokaudessa, etenkään kylmällä...  
Mitenhän työssäkäyvät voivat pitää koiria, jos 6-7krt päivässä ulkoilu on liian vähän? Toki, Sookieta joutuu loppuraskaudesta käyttämään varmasti useamminkin.

Lisäksi lauantaina huomasin että naapurin lapset käyvät ulvomassa ja haukkumassa meidän oven edessä... Kunhan saan ne kiinni niin saatan huutaa pari valittua sanaa.

Muuten mammaloma on sujunut hyvin, Sookiella ei ole pahoinvointia tai vatsaongelmia. Madotin 40vrk kohdalla ja ruoka sekä lepo maistuu. Käydään pellolla jaloittelemassa aina, mutta maliraptori ei enää hirveästi jaksa mennä. Onneksi pellonpalanen on ihan lähellä.
Vrk 43
Vrk 43
Vrk 44
47vrk
46vrk
47vrk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti