tiistai 22. toukokuuta 2012

Ihanaa kesää kaikille!

Koirille kesähelteet eivät ole kauhean nautittavia, mutta muistetaan katsoa että karvalapsemme juovat hyvin ja jos oli menee tukalaksi, niin viileä suihku tai uinti helpottaa!
Sinisterkin pääsi kylmän suihkun kautta tänään ja rentoutui silminnähden :)


Kattokaa tota kukkamäärää! Jos tää ei oo jo kesä niin mikä?


Tänään postimies toi pari paketillista tavaraa saksasta, lähinnä sen 41kg kissanruokaa, mutta Sinisterille myös hienot ammattilaisen suunnittelemat frisbeet, joita päästään testaamaan tänään illalla kun ilma viilenee. Mä oon tosi innoissani, ja varmasti koiratkin rakastuvat kun niin kehuttuja ovat... Kovaa ainakin mainosteltu, ja näinpä jollain kisakuvissa jopa samanlaiset! :o


Maailman huonoin kuva, likainen pöytä ja varastopölyiset kiekot.

Sit tätä mun rakastamaa merileväjauhetta/rouhetta. Piti ihan ostaa kaks purkkia, vaikka onkin riittoisaa.

Mun kamera varmaan räjähtää kun kesällä on iiiiiiihana kuvata eläimiä, mut sit varmaan ostettava uus ;)
Kärsikää kuvien tulvasta! Siiseli ja tappajamurmeli?

 Sinisterin jengitervehdys?


 Rakastan tätä kuvaa, kerrankin suhteellisen onnistunut!Käytiin poikien kanssa tuossa eräänä päivänä ajamassa fasaanijälkeä. Deimos 5kk oli ensikertalaisuudestaan huolimatta ihan älyttömän hyvä, tarkka ja motivoitunut!
- Deimoksen taidot huomattiin vahingossa yhtenä päivänä, kun se nuuski jäniksen esiin tämän jalanjäljistä ja lähti ajamaan. Olipa pikkujätkä pelkkää hymyä sen jälkeen!


Sinisteristä ei vaan jälkikoiraa tule, se ajaa jäljen juosten läpi ja lähtee höröttämään omiaan. Fasaani oli kyllä itessään tosi innostava, että silti piti repiä pää irti, mutta ei se itse jälki kiinnostanut sitä 3sekuntia kauempaa.

Sinisterillä pitäs varmaan olla elävä citykani suoraan jäljellä, ja sen sais sitten repiä palkaks. Ei ehkä?
- Ässämies kyllä nauttii hakutyöstä enemmän, etenkin kun saa etsiä palloa tai frisbeetä maastosta.
Tehtiin sille sitten "fasaanipallo", eli hierottiin tennispalloa fasaanin hajuissa ja sitten metsään ja etsimään, se oli jännää!Yhtenä päivänä mietin että alkaisko Sinister lähestymään BH-valmiutta, kun toiset koirat, pyörät, ihmiset yms kaikki onnistuu ohittamaan ilman hihnaa kiinnostumatta niistä yhtään.
Deimoksella on vaikeuksia pidättäytyä muista koirista vielä, mutta on hillinnyt itsensä ja sillä on aivan mielettömän hyvä luoksetulo, joka pelastaa tarvittaessa :)

No, eilen mentiinkin sitten junalla Malmille, ja siellä Sinister sekosi. Sen kävellyn 1kilometrin jälkeen vannoin että vien sen yhtään mihinkään seuraavaksi 15vuotiaana rampavanhuksena. + Nyt se on keksinyt että käsky "seuraa" tarkoittaa "kato, mun etujalat osaa lentää!"
Huoh loppukevät ja narttujen juoksut. 
Onneksi olkoon - Olet uroksen omistaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti