tiistai 15. toukokuuta 2012

Paketti Peten koiratarvikkeesta!

Jee, rakastan koiratarvikeshoppailua! Tämän paketin saapumisessa kesti muuten VAIN 1päivä, aivan sikanopea toimitus!

Fasaaninraatoa ja suihketta ;)


 Aito fasaanin nahka, ja koirat nuuskikin mielenkiinnolla pakettia ennen avaamista. Tällä sitten lähdetään tekemään jälkeä metsään.

 Fasaani-hajua, jos tuo nahka kulahtaa loppuun käytössä ;)

 Maailman söpöimpiä kakkapusseja, 120kpl erivärejä ja kuvioita.

 Minkkiöljysuihke, kampaamisen helpottamiseksi ja aurinkosuojaksi.

Neem-öljysuihke. Tämä oli mulle ihan uusi juttu, häätää ulkoloiset yms muut tuholaiset ja ehkäisee niitä. Suht hinnakas, mutta levittyikin sitten niin hyvin, että valitukseni loppui siihen. Luonnollinen.
Turkki tuntui pehmeältä tämän jälkeen :) Sisältää ilmeisesti kaura-aminohappoja, joten katsotaan miten tuo Sinister reagoi tuohon, kun ainakin kaura-pohjaiset shampoot pistävät pikkusen kutittelemaan.

Ps. Ei vieläkään yhtään punkkia vaikka metsässä juostu jokapäivä. Valkosipuli toimii!

2 kommenttia:

 1. Paljonko annat koirille valkosipulia? Ajattelin itsekin kokeilla josko se toimisi punkkikarkotteena. Collietkin ovat tiemmä yliherkkiä jollekin punkkikarkotteelle, ja mieluummin olen laittamatta kumpaankaan koiraan myrkkyjä kun aina saa kuulla kauhutarinoita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frontline-punkkimyrkystä oon kuullu enemmän pahaa kuin hyvää :/ Itekin viimekesänä kerran laittanu sitä Sinisteriin lappeenrannan reissuks, toista en uskaltanu.

   1kynsi per koira on suositeltu, joskus en anna, joskus annan. Pentu syö joskus kaksikin (syö Sinisterin ruoat) eikä ole ollut haittaa.
   Jokatoinen päivä 1kynsi on varmaan aika hyvä... (?)

   Poista