sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Löytöjä

Yörytmin takia ei ollut mitään toivoakaan ehtiä Murren Murkinaan, joten piti katsella Mustin ja Mirrin pakastevalikoimaa. Ihan hyvä näin, koska löysinkin tosi mielenkiintoisen tuotteen.

Ei saatu luita tänään, mutta luumurskaa kylläkin!


Hintaa tällä oli 1,45e ja tulee meillä ainakin lisukekäyttöön.


Koostumus oli mitä luvattiinkin. Murskattuja lihaisia luita. Näyttää aivan tavalliselta lihamössöltä, mutta haarukalla tökittäessä todella kankeaa luumössöä.
Innoistuin tästä niin kovasti, että ostin kokeiluun näitä pötköjä heti 7 ;) Koemaistajatkin tykkäilivät, saivat tätä valkosipulin kanssa.

Kaikenkaikkiaan mahtava luuateria niille koirille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty/halua pureskella. Meilläkään pentusella ei riitä maitohampaat oikein mihinkään nyt.

Pennun iltaruoka, liian suuri määrä erittäin vetistä kasvismössöä. Banaani antoi tosi hehkeän kellertävän sävytteen, niinpä koko mössö näytti ihan limeltä.
Banaani tosin on niin vihattu mössöaines meillä, että kakara mietti kahteen kertaan ennenkuin söi koko lautasellisen.

Muina ruokina pojat ovatkin vaan syöneet naudan jauhelihaa, jäisestä kongista metsästämällä.
Sinisterillä kun on taas jalka auki kunnolla jonkun älykääpiön rikkomasta lasista, niin tekemistä kotona saakin olla reilummin.Ps. Koittakaa ihmiset päästä siitä oletuksesta, että koiraa ei voi pitää kerrostalossa. Meillä on lähempänä 100neliötä oleva kerrostalokämppä neljällä huoneella, 
ja sitten kuulemme usein ettei koirillamme ole tilaa?
Koti on koiralle lepopaikka, jossa saa ruokaa. 
Kaikki harrastaminen, riehuminen, leikkiminen tapahtuu ulkona. Kukaan ei harrasta agilityä olohuoneessa...? Toivon ettei.

- Kyllä, meillä on haussa omistusasunto tällähetkellä, josta saa muuten pulittaa täällä n. 300 000euroa. Mutta ottakaa nyt ihmiset huomioon, että harvempi omakotitalokaan on asuinpinta-alaltaan näinkään iso, kuten kerrostaloasuntomme on.

1 kommentti:

  1. Argh! Mua kans pistää vihaks nuo ihmiset, jotka kuvittelevat että isoa koiraa ei voi pitää kerrostalossa, vaan niiden paikka on maalla isossa omakotitalossa!!! Meillä on neliöitä 45 ja päivässä käydään koiran kanssa pitkiä lenkkejä kolme-neljä kertaa päivässä. Omakotitalossa asuvat koirat eivät välttämättä saa edes niin paljon liikuntaa, kun helppo päästää vaan pihalle tarpeilleen.

    Onneks ostin koirani kasvattajalta, joka ei isolle koiralle vaatinu omaa pihaa, vaan luotti että koira saa rakastavan ja huolehtivan kodin, jossa se saa tekemistä ja pitkiä lenkkejä. Koti ei todellakaan ole leikkimistä tms. varten!

    VastaaPoista