tiistai 8. lokakuuta 2013

I'm so fierce that it's so nuts

Viikonloppu menikin erilaisissa tunnelmissa ilman omia poikia. Vietin koko viikonlopun Hämeenlinnassa ja lauantai-aamuna tutut Naantalilaiset nappasivat mut kyytiin Hämeenlinnan näyttelyyn.

Pääsin siis vartavasti handlerihommiin ja henkiseksi tueksi.
Tapasin ensimmäistä kertaa koiran nimeltä Champagne of love, ja tämän neidon pääsinkin esittämään.
Olin ihan suoraan sanottuna ollut viihteellä edellisenä yönä, että oma happeni oli hieman heikko, muttaaa...
Tässä kohta myönnettäköön että olin kuullut pelkkiä rumia juttuja koirasta aikaisemmin, mutta totuus oli todellakin aivan toista. Aran, superhermostuneen koiran sijaan esitinkin avoimen ja reippaan koiran kehässä.
"Lolalta" puuttuu toki maski, eikä ole ihanteellinen näyttelykoira, mutta puuttuvasta kokemuksesta huolimatta Lola oli tosi kiva, reipas esitettävä joka ei tuomaria kyllä tosiaankaan väistellyt.
Tulos oli AVO-EH2, ja erittäin kauniilla kirjallisella arvostelulla. Tuomari oli vielä suhteellisen tarkka.
Tämä koira oli todella kiva esitettävä, ja kokemusta kun saa lisää niin vain taivas olkoon rajana :)

Myös Black Runaway's Idee "Leia" (Zeuksen siskopuoli) oli pitkästäaikaa kehässä ja oli todella reipastunut viimekerroista. Tulos oli NUO-EH1, ja sekin tosi nätillä arvostelulla. Ei väistänyt tuomaria ja malttoi hienosti!
Leialtakin puuttuu maskia jonkun verran, mutta hyvin mukiinmenevä otus!

Mietiskelin, että pitäisiköhän alkaa ihan harjoitella näitä handlerihommia. Harvoin olen itse kehässä, mutta tälläkertaa oli tosi kivaa olla esittämässä. Ihana Dina toki antaen neuvoja salaa kehän laidalta ;) Kiitos jälleen!

Odotan innolla omien poikien tulevia näyttelyitä taas. Deimos ei ainakaan vielä ole tiputtanut karvojaan, joten toivo elää. Liikkeissä olen nähnyt jo vahvistumista ja lihas kasvaa.
Zeus ei vieläkään tiedä mitä tekisi villojensa kanssa. Kyllähän tuo pohjavilla kasvaa, mutta kyllä se pudottaakin samaa tahtia. Luonteellisesti tyyppi sensijaan paranee kokoajan!
Zeuksesta puheenollen... Toivottavasti ottaa mallia upeasta isästään, Lotar Dog Arabatista, josta tulikin nyt uunituore Venäjän muotovalio! 6xSERT ja 6xROP ja useampi ryhmäsijoituskin!
Onnea hienolle isukille!! 

Muutaman viikon kuluttua onkin vuorossa Lahti KV, johon meiltä ilmoitettuna Zeus.
Myös Champagne Of Love on nähtävillä siellä avoimissa nartuissa, luultavasti minä handlerihommissa.

4 kommenttia:

 1. Riesaa saa aina ottaa handlattavaksi. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo :) En vaan oo paras handleri, mutta harjotusta ;)

   Poista
 2. SIIS MITÄ! Sinäkö olit Lolan handleri?! Mä jännititn koko päivän, että miten Lolalla menee ja sitten sainkin facessa kuulla, että hyvin, mutta luulin että omistaja handlas ite! AAAAAAA, ihanaa! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minähän se :) ja mielelläni handlasinkin! :)

   Poista