maanantai 21. lokakuuta 2013

Kasvattajasuosittelut osa.1

Kennel Mustantuiskun
Tervueren-kasvatit koiranetissä

Mustantuiskun ensimmäinen belgianpaimenkoira, tervueren -pentue syntyi vuonna 1989.
Siitä asti Tarjan kasvatit ovat olleet hyväluonteisia, perusterveitä ja pärjänneet myös hyvin erilaisissa harrastuslajeissa, mukaan mahtuu muotovalioita ja käyttövalioita.
Tarja ei peittele koiriensa vikoja tai salaile sairauksia. Hänelle jokainen kasvatti on tärkeä ja hän on aina valmis auttamaan pulmissa.
Tarja kertoo myös avoimesti pennuistaan, mm. Sinisterin kohdalla Tarja teki selväksi että tämä pentu on jokseenkin erilainen kuin muut ja haluanko varmasti juuri tämän hassun harmaan nyytin...;)

Mustantuiskun kennel kasvattaa myös jackrussellinterrieriä, hollanninpaimenkoiraa lk ja pienimuotoisesti saksanpaimenkoiraa.
Pennun mukaan ostaja saa kattavan pentupaketin ja selkeät hyvät hoito-ohjeet. Tarja tekee myös virallisia mikrosirutuksia.          
Mustantuiskun S-pentuja 1vuotiaana.

Tarjan koirat ovat erittäin mukavia ja sosiaalisia, jotka soveltuvat mm. lapsiperheisiin ja perheisiin joissa on muita eläimiä. Koirat elävät perheenjäseninä ihanalla rauhallisella asuinseudulla, ja ovat hyvin totutettuja kaikkeen.    
Mustantuiskun koirat ovat maalaisjärjellä ja pitkällä kokemuksella kasvatettuja, ja siksi voin suositella Mustantuiskun koiria kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti