tiistai 1. lokakuuta 2013

Ratajuoksua ja uusia tuttavuuksia

Mistähän sitä aloittaisi. Paljon on tapahtunut taas.
Zeus ja Sinister kävivät Hyvinkäällä sprinttimestaruuksissa juoksemassa, mutta eivät ihan tajunneet ideaa. Hauskaa vaikutti olevan, ainakin Zeuksella. Paikalla oli myös hirmuinen belgijoukko tuttuja! Riikka & Rem lähtivät mukaan samalla kyydillä ja ensikertalainen Rem juoksikin itsensä sijalle 11!
Paikalla olivat myös Tampereelta saakka Zeuksen Moira-siskon porukka. Toista kertaa juokseva Moira oli tajuttoman hurja ratakoira uskomattomalla saalisvietillään ja sijoitus oli huima 4!!
Menen kyllä uudestaankin kun järjestetään! Oli mukavaa!

Asiat rullaavat muutenkin tosi kivasti, Ditalla on sijoituskoti täällä Helsingissä ja tyttö on viihtynyt hyvin belgikaverinsa seurana 
Omistaja tykkäilee kovasti ja olen tosi tyytyväinen!

Myös oma äijäpoppoo sai pysyvää lisäystä... Taas jälleen ihmeellisellä tavalla ja sanoinkin alkuun ei.
Kasvattaja itseasiassa laitteli vielä perääni viestiä tästä ihmelapsesta. Tervun ulkokuori kivalla ripauksella groenendael- ja malinois-muunnoksia.
En ikinä suunnittele mitään kunnes jotain vain tapahtuu ja asiat järjestyvät. Riikkakin yllytti salaa.
Toisaalta myös kasvattajan suora, rehellinen asenne kannusti. Ei muuten häpeä yhtään kertoa julkisesti kasvattiensa sairauksista ja ominaisuuksista, sekä vaatii saada tietää jos kasvatilla ilmenee jotakin terveydessä. Mielelläni tuenkin sellaista kasvatusta.
Kakara on siis järjettömän ihana, upea pikkuporsas Luxemburgista, hurrja villapallo, jonka kanssa on turha kuvitella moppaavansa tai kuivaavansa mitään pyyhkeellä. Ärripurri on kiukkuinen ja osaa nostaa metelin.
Hurjan ihmisrakas ollut tähän asti, vaikkakin samalla vaikuttaa terävältä, saalisviettiseltä ja taisteluhaluiselta. Kaikki Kourosta tavanneet ovat rakastuneet pikkuäijään ihan korviaan myöten, ja ehdottomasti myös minä 

Muu lauma on ottanut tulokkaan vastaan ihan hyvin, Zeus tosin periaatteesta vihaa ihan kaikkea mikä tulee hänen Majesteettinsa lähelle.

Ei enää koiria tähän taloon, nouu. Paitsi 2015 omalle kasvattajanimelle syntyvät pennet ;)
+ hoitokoirat toki.... Ei kyllä ollut suunnitelmissa ottaa kotiin enää koiraa, vaikka tilaa, aikaa ja rahaa olisikin. Vaikuttaa siltä että joku belgikohtalo pissii nyt silmään.

Ipanan kanssa olisi tarkoitus alkaa treenata pk-puolelle ja näyttelyhommia toki tullaan tekemään ensivuonna useita. Jako näyttäisi nyt siltä että:
Sinister & Deimos: TOKO
Zeus & Kouros: PK
Zeuksen treenivuorot ovatkin niin pitkiä että taidan jakaa vuoron kahdelle koiralle. Toisaalta viikkooni mahtuisi useammatkin treenit, muuta elämää kun mulla ei ole. No-life till the end!

Ensikeväänä olisi tarkoitus lähteä myös kisaamaan kokoonpanolla Sinister, Deimos, Zeus.
Näyttelykalenteri päivittyy sitämukaa kun tapahtumia varmistetaan. BelgiErkkari2014 tulee varmaankin jakautumaan sillätavoin että Sinister&Zeus lähtevät Viron voittajaan. Deimos ja Kouros jäävät luultavasti Erkkariin tänne Suomeen.

1 kommentti: