keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Look for the dream that keeps coming back

No ei sovi näköjään joku ruokavaliossa Zeukille pidemmän päälle. Vatsa on hyvä, lihas kasvaa, mutta iho kertoo toisen tarinan...
Nyt epäillään sitten taas allergiaa. Ihottuma on onneksi kuivaa, eikä vaivaa koiraa, mutta on erittäin laajalle levinnyttä. Kampasin Zeuksen pohjavillat pois ja löysin nämä.

Ruokana Zeukilla oli Taste Of the Wild Pacific stream puppy, mutta nyt vaihdoin sen Nutrivet Instinct Energetic & Nutritional -ruokaan.
Paino ei ollut noussut mihinkään, lihaksia kyllä on tullut sentään. Mutta rasvaprosenttihan tuossa taste of the wildissa on vain 15% ja päätin vaihtaa vahvempaan Nutrivettiin. Kuulemma muiden koirilla on lammasta sisältävä ruoka tarttunut paremmin kylkiin, ja lammasta on suositeltu gastriitti-koirien omistajien puolesta. Vatsa on hyvä parin päivän kokeilun jälkeen, joten vaikuttaa ihan hyvältä. Maukasta on! Kaikki koirat tykkää ja kaikkien vatsat hyvät.

Muuten Zeus on pirteä ja leikkisä, joten niin kauan mennään kun koira jaksaa.
Oireiden aikaan Zeus oli todella ärtyisä muita eläimiä kohtaan, mutta nyt on taas rauhallista, oma itsensä.
Zeukki pääsi lempparihommiinsa viikonloppuna - Lapsenvahdiksi! Mahtava lapsenvahti olikin, kun lapsi itki, Zeukki pussasi ja homma muuttui nauruksi :)
Zeus on niin elementissään lasten kanssa, nukkuu vieressä ja hoivaa kun on tarve. Ei hermostuta ollenkaan, tuntuu melkein rentouttavan enemmän.

Zeukki oli jo nuorena huolehtiva 
Lapsi se on kissavauvakin...

Näillä mennään. 7tunnin kuluttua lähden Brysseliä kohti, "bisneslounas" erään Belgialaisen kasvattajan kanssa :D Tarkoituksena myös nähdä Deimoksen kasvattajia samalla.
Tottakai juuri viikko ennen tätä reissua mun järjestelmäkamera hajosi, en olisikaan halunnut kuvata koiria... Paitsi nyt jollain leivänpaahtimella.

Nyt sitten kysellyt koiraihmisiltä että mikähän kamera(ja putki) kannattaisi hankkia seuraavaksi? Jos on suosituksia niin heittäkää ihmeessä :) Tähän mennessä suurinta kannatusta on saavuttanut Nikon D3200.
Jos sitten seuraavaksi Belgian reissuksi olisi kamerakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti