torstai 25. kesäkuuta 2015

You're stronger than you believe you are

Sometimes it's just gonna hurt
But you gonna live and learn
You're stronger than you believe you are
You are unstoppable!

Paras Riikka kävi kuvaamassa mun laumaa kun mulla on oma kamera rikki... Ihania kuvia jälleen kerran, kiitos ihan miljoonasti!!
Milloin Deimoksesta on tullut näin komea? 
Karvaa on irrottanut kuukauden päivät, mutta eipä se näytä miestä pahentavan!

Ja Sinister... Ainahan se on ollut upea maskuliininen uros. Sinister heitti karvat pois jokunen aika sitten, mutta eipä se näköjään liian kaljuksi muutu. Komea silti!

Zeus on täynnä virtaa myös. Vaihdoin ruoan niin iho-ongelmatkin katosivat, hyvä niin!
Karvanlähtö on toki tehnyt myös tehtävänsä, mutta alkaapa tämäkin pieni poika 3v näyttää urokselta.
Zeukille ja Sinisterille onkin nyt varattuna kastraatio-aika. Sinister ei omillaan tee mitään, paitsi honottaa narttuhajujen perässä. 
Zeukin kohdalla kuohimisen odotetaan kenties ehkäisevän tulevaisuuden oirehdintaa ja sairastelua. Eipä sekään kasseillaan mitään tee, kun purenta ei ota suoristuakseen, eikä tuossa fyysisessä kunnossa näyttelyyn ole asiaakaan.
Sukulaiskoirissa kastraation vaikutus on ollut huikean hyvä, joten olen toiveikkaana Zeukin suhteen. Zeuzeu on alkanut kasvattaa myös vähän lisää lihasta ja jaksaa liikkua paljon paremmin, Nutrivet taitaa siis toimia. Zeukki on muutenkin ollut iloinen ja pirteä, ja kovasti uskon että on parempaan päin menossa.... Mutta kuka on tuo pieni punainen lilliputti tuolla kuvissa?
Tämä on Orthosie of the Smart Spirit "Envy". Tämä tuli mukana Belgian matkalta.
Todella kiva, fiksu ja iloinen pentu, oikea taivaanlahja. Tästä olisi tarkoitus tulla tulevaisuuden jalostusnarttu, ja ainakin näyttelyitä tullaan kiertelemään. Ollaan aloitettu tottelevaisuuden alkeita, jos sitä uusista säännöistä huolimatta lähtisi toko-kokeisiin.
Luonne on kyllä hyvä, että vain taivas on rajana.

Kyllähän tästäkin jo sai kuulla että on typerää tuoda tällainen pentu Belgiasta kun Suomestakin saa samaa linjaa, mutta halusin nyt kuitenkin tämän ja tyytyväinen olen :)
Ja muutenkin saanut kuulla että olenpas typerästä linjasta taas ottanut koiran, kun isällä on liikaa jälkeläisiä eikä edes käyttötuloksia ja kuulemma huono jälkeläisnäyttö. Oh well, suuri osa mielipideasioita toki. Loistopentu omaan makuun silti. Kaikki jotka ovat Envyn tavanneet ovat tykänneet myös, ja ei ihme!

Ostinpa äsken uuden kamerankin (Canon EOS 1000D), nyt sitten saatte kärsiä kun yritän opetella käyttämään sitä ja lisään tänne kuvaustaidottoman pikselimössökuvia :D

2 kommenttia: