lauantai 26. joulukuuta 2015

Hola, I'm proud of you

Deimoksen lapsosia on nyt tullut 3kpl kennelliitosta A/A lonkkaisina ja 0/0 kyynärin.
Tällä näkymällä siis Mevet-klinikan arviot pitävät kaikki paikkaansa jälleen kerran :)

Matkustettiin Jouluviikoksi Lappeenrantaan Deimoksen, Zeuksen ja Envyn kanssa. Sinister jäi Tonin vahtipiiriin. Sinister on kuulemma nukkunut oikein makoisasti :D Lepoloma.
Tosin tuo siskontyttö-Daran peti taitaa olla hieman pieni...

Matkalla todettiin että eipä Sinister olisikaan junaan mahtunut... Koska Intercity-junien ison koiran paikat ovat tätä:
Envy nukkui koko matkan, tottunut matkustaja.

Olin kuullut kauhutarinoita että junien eläinvaunut ovat joillekin yleinen koirapuisto tai eläinten sosialisoimiskerho. Valitettavasti se olikin totta.
Ensimmäisenä katsoin junaan noustessani että keskellä käytävää makaa n.7kg paimenrotuinen uroskoira, jota omistaja ei tietenkään voinut siirtää. Leperteli vain että "kilttejä koiria kävelee ohi"
Oli sitten pakko sanoa että "Tää yks ei välttämättä oo kovinkaan kiltti"
Tilanteessa jossa joutuu kirjaimellisesti hyppimään vieraan uroskoiran yli, ei monikaan uros välttämättä tykkää ja on väistämätöntäkin että kaikki ei vaan siedä kaikkia tai kaikkea.

Päästiin oikein nätisti paikoillemme, mutta tottakai tämä pikkupaimen seilasi pitkin käytävää hyppimässä ihmisten syliin ja maistelipa jonkun kengännauhojakin. Muutama yritti tätä koiraa työntää pois. Kyllä sille sitten vanhempi vieras uros rähähti kun härkkiminen jatkui.

Kuulin pienen paimenen omistajan vielä puhuvan, miten ei uskalla käyttää koiraansa koirapuistossa ennen 1v ikää, mutta sitten kuitenkin junan lemmikkivaunussa pitää päästää kaikkien luo?
Juna on jo tarpeeksi ahdistava paikka koirille, ilman valloillaan juoksevaa päällehyppivää koiraakin.

Koirilla oli tänävuonna surkeat joululahjat, jotkut tympeät pururullat, hö!
Kyllä silti kelpasi hyvin!

Envy pääsi sukulaishulinaan ihmettelemään ja saikin kaks pienempää fania.
 Yhteiskuva piti saada tottakai.

Mielenkiinnolla odottelen että mikä on Zeuksen paino joululoman jälkeen, tuntuu että kylkiin on alkanut nyt tarttua tavaraa.

2 kommenttia:

  1. Joillekki ikävä kyllä se on se sosiaalistamispaikka. Nuorempi antaa turpaan, jos joku vain tulee sitä härkkimään. Tosin varoittaa ensin. Yksi on kysynyt multa, saako moikata ja totesin, että ei kun nuoremmalta tulee hammasta. En muutenkaan halua päästää omiani vieraiden koirien luo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin alko harmittaa että saako nyt sit jonkun aggrekoiran leiman, jos sanon et haluaisin tilaa koirieni kanssa mennä ohi... Hyvinhän nää meni ohi vaikka ahdasta oli, mut ärsytti ettei pikkukoiraa saa laitettua jalkatilaan, ku sain omiani sinne 2kpl...

      Poista