sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Rotunsa paras pentu!!!


Porvoon koiranäyttely, 9.9.2012
Deimos ROP (rotunsa paras pentu)!!! + Kunniapalkinto!

Äidin rakas syöttösika ei osannut juostakaan, ja teki kehästä härkärodeon, mutta sillä oli tosi kivaa. Maailman vilkkain ja iloisin koira, joka varmaan lahjoi tuomarin tämän saavutuksen eteen.
Oli siellä oikeasti käyttäytyviä koiriakin...Omin sanoin se meni kamalasti juoksemisen puolesta. 
Deimos rakastaa näyttelyitä ja ihmisiä, tuomareillekin täysin avoin ja juoksee päälle pussailemaan jos ei estetä. Jalat eivät todellakaan ole kehittyneet vielä, eikä handlaa juoksemista. Esittäjä oli ihan elämänpelastaja, ilman kokeneempaa esittäjää tuo näytös olisi varmaan päätynyt
niskapeppuotteella ulos kehästä ;)
Deimoshan on lihava, se rakastaa ruokaa, syömistä ruoan kerjäämistä ja sen haistelua. Ihmetyttää vaan kun Deimoksen sisarukset on 6-8kg painavampia suht. samalla säkäkorkeudella.
Tottahan se on että laihdutus vei Deimoksen lihaksetkin...

Mutta arvatkaa mitä? Deimos on rotunsa paras syöttösika, ja se riittää mulle. 
Oon ylpeä pikkumiehen saavutuksista!

Arvostelu suomennettuna:
"Tukevassa kunnossa. Pitkä pää. Hyvät päälinjat, pieni otsapenger. Erittäin hyvä maski. Erinomaiset silmät ja korvat. Erittäin hyvä kaula. Hieman pehmeä selkä. Laskeva lantio. Neliömäinen kokonaisuus. Riittävä rintakehä ikäisekseen. Hyvä luusto. Hieman niukat etukulmaukset, takana hyvät. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Erittäin energinen. Miellyttävä luonne"Sinister EH (Erittäin hyvä), mitä se ei ansainnut mun mielestä. Mä en pystynyt kunnolla katsomaankaan edellisistä kauhukokemuksista johtuen. 
Tuomari oli mahtava, se taisi tietää nuoren uroksen temppuilut, eikä antanutkaan periksi Sinisterin kettuilulle.
Thanks for Jesper Andersson (Kennel Eternity's) for being way too kind! We don't deserve it.Sinisterin arvostelu (huonosti)suomennettuna:
Suurikokoinen. Varautunut, hyökkäävä. Maskuliininen, keskipitkä pää. Korrekti pään linja. Minimaaliset stopit. Hyvä maski. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvät liikkeet(?)Riittävän vahva selkä, hieman pitkä. Hyvä rinta. Jyrkkä olkavarsi(niukat kulmaukset kenties??)

Näyttelylappujen käsiala pääsi hämäämään liikaa, arvostelu hieman puutteellinen kun ei saatu selvää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti