tiistai 4. syyskuuta 2012

Tilipäivä on hyväpäivä

Juhannuksen muistoja

Aamulla nousin silmät kierossa kun sialla ja totesin että tilillä on rahaa. 
Se tiesi sitten Tarjoustaloa, Musti&Mirri Outletia ja Murren Murkinaa.


Ensinnäkin nappasin pojille köysileluja, kun nää kaks tykkää vetää kaiken kahtia. Köydetkin ne vetoleikkii poikki ennenpitkää.


Sitten samassa piipahdin M&M Outletissa, ja sieltä hyllystä mulle alkoi kuiskia vetovaljaat juurikin kokoa 70cm, tyylikkäänä punaisena värinä.


Pari senttiä on tosiaan tilaa, ja ne luultavasti tulee sopivasti iän kanssa lihaksista. Sinister saa hetken vielä odotella että pääsee rekihommat aloittamaan, ja sekin aloitetaan sitten kevyillä naapurin lapsilla.

Sitten mun salaiseen paratiisiin, Murren Murkinaan...

 Deimos sai vihdoin oman ruokakupin! Se on tähän asti syönyt kissan 2dl kupista!
Sit löysin tollasen kalanmaksaöljyn, mikä onkin mukava A- ja D-vitamiinilisä talvea varten.

 Deimokselle oma huomiohuivi. Otin tälläkertaa M-koon, sillä L on aika reilu. Vaikka meidän pojat on rotevia, niin ei ne mitään XXXL mitotusta kuitenkaan tarvi.

Kaikkien normaaliostosten lisäks ajattelin kokeilla possun häntäluita. Hinta sopi mukavasti mun silmälle, niin ajattelin että miksipä ei. Pojille menee kaikki luut maan päällä maun puolesta.

 Deimos juhannuksena, sivistynyt juomari torilla ;)


1 kommentti:

  1. Hei, en oo varma ootko tehny jo, mut semmonen postaus ois kiva missä kertoisit vähän, et miten oot kouluttanu sun koirat kulkemaan hihnassa kunnolla :> Nimimerkillä vinkkejä ois kiva saada :)

    VastaaPoista