perjantai 19. huhtikuuta 2013

Got something really shiny to start

Näin minibelgi tunkee ahterinsa small-kokoiseen kissapetiin.
Kenties Deimos toivoo joulupukilta ihan omaa, oikean kokoista petiä?

Tiimi pahatpojat, eli Sinister ja Zeus, ovat käyneet eilen treenailemassa.
Sinister BH-koetta varten ja Zeus kävi elämänsä ekaa kertaa kokeilemassa jälkihommia.

Tottista vedettiin kaatosateessa ja lätäköissä, mikä oli Sinisterin mielestä suorastaan kuin Titanic-leffasta. "En mä voi paikkamaata tässä ku hukun!1"
Sinister ei ole koskaan voinut sietää vettä, etenkään sadetta. Nyt sitten seuraava projekti on tehdä tottelevaisuutta nimenomaan lätäköissä ja järvessä.
Kouluttaja totesi myös tutut sanat että namit vaan häiritsevät Sinisteriä ja että tottis menee paremmin ilman, etenkin seuraaminen. Namikoiraa tuosta ei koskaan ole saanutkaan.


Zeus sensijaan oli jälleen oikein mainio. Kuten facebookissani jo ihmeissäni päivittelinkin.
"Majesty, mitäpä tuosta sanomaan. Eilen vielä itkin etten saa siitä ikinä koiraa enkä ees kissaa.
Tänään oltiin ihkaekoissa isojen koirien jälkitreeneissä ja Zeus veti niin täysillä ja oikein. Kouluttaja totesi "Niin te ootte harrastanu sit enemmänki?"
Ei olla koskaan ees kokeiltu koko lajia, tää on vaan lapsinero ♥
Mä mietinki et Majesty on joskus jopa Sinisteriä nopeempi havaitsemaan kadonneet tavarat metiköstä..
 "

Zeus ei sählää, se tekee. Se on pikkupennusta asti ollut hieman tosikko. Hän ei mitään rupee leikkimään prkl ku nyt tehään töitä tai tongitaan omia kuopista. 
Majestypentu oppii järjettömän nopeasti ja sillä on järjetön keskittymiskyky. Kestää toistoa ikuisuuksiin ja tajuaa idean heti.
Ipana on myös todella nopea palautumaan henkisesti. Erittäin raskaiden päivien jälkeen se vain nukkuu ja sitten herää kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kestää reilummin painetta kun isommat pojat.
On se hieno! 


2 kommenttia:

  1. Voi toista <3 Meidänki kisut tunkee aina pentupetiin päällekkäin..

    Sun koiruuksien touhuja on niin mukava seurata, kun hauvasi ovat niin omalaatuisia :) Tännekkin olisi vuoden sisällä tulossa belgivauva. Paljon on siitä varoteltu että enhän mä nyt todellakaan voi mitään hermoheikkoa koiraa ottaa. Eikös se vähän niin mene että koirasta kuin koirasta saa väärissä käsissä hermoheikon..? :) Mulle se on ihan itsestään selvyys että belgianpaimenkoira tänne tulee. Niin ihania pakkauksia ovat! Enkä kyllä ole vielä koskaan tavannut "hermoheikkoa" yksilöä :D

    Oisko sulla jotain erityisvinkkejä belgipennun käsittelyyn? :)

    VastaaPoista
  2. Sitten jos Zeukselle joskus tulee jälkikasvua... Mä kyllä ajattelin olla ottamatta koiraa ollenkaan, mut en vois ehkä vastustaa. :D

    VastaaPoista