sunnuntai 12. toukokuuta 2013

For now all I want is success

Menestysputki päätti sitten jatkua, ainakin jollain tasoa.
Itselläni ei enää hermot pitäneet tätä päivää ja kaksoishandlerikin meinasi päätyä jauhelihaksi mun toimesta, mutta ehkä se tästä!

Zeus KP ja VSP-pentu 

Kyllä meinasin huutaa kun "tuplahandleri" toi Deimoksen selkämme taakse ja Zeushan ei muuta olisi katsonutkaan kun parasta kaveriaan. Meinasin huutaa jo että Deimos pois näkyvistä, mutta empä kehdannut alkaa siinä kehässä porata. Majesteetti hakee aina kehän laidalta jotakin katsottavaa, mutta paras koirakaveri oli liikaa. Zeus on nyt siis VSP-takamus... Eipä siitä muuta kehässä varmaan näkynytkään. Sama kävi liikkeille kun Zeukki veti täydellä voimalla Deimosta kohti kehästä. Zeuksella on hyvin kauniit liikkeet normaalisti, mutta nyt niistä ei näkynyt ainoatakaan raviaskelta.
Olin hyvin vihainen kun joku noin yksinkertainen asia voi mennä pieleen.
 Zeuksella on muuten kaikki eväät näyttelyyn, ei ujostele, ei väistä, ei niinkään välitä, on hyvän kokoinen, hyvä maski, tummat silmät... ja ruman värinen turkki omaan silmääni.

Koska arvostelu on ruotsiksi, en jaksa sitä sanatarkkaan tänne kopioida. Aika paljon virheitä tuntui löytävän, ei toisaalta ihme vaikka olisi laamaksi luullut tuolla esiintymisellä.
Luiskapersaus, lättänä kallo, ei pyöreät silmät, korkea maski, löysät etuliikkeet, elegantti, mukava luonne. Olihan noita kaikkia muitakin, mutta luisuva takamus jäi parhaiten mieleen. Joku saksanpaimenkoira.


Eilisen lisäksi Deimos oli tänäänkin miellyttävä oma itsensä.
ERI1 ja SA 

Jesper Andersson nyt tietenkin on aikaisemmin tykännyt Deimoksesta sen verran että on nimittänyt ROP-pennuksi, joten vein tietenkin uudestaan.
Arvostelu on hyvin samantyylinen kuin silloinkin, mutta yksi uusi järkyttävä lisäys:
HYVÄ KOKO. 
Mun minibelgi on yhtäkkiä kolmessa viimenäyttelyssä lakannut olemasta ikuinen minibelgi.
Melkein väännän itkua, kun kaikissa edellisissä näyttelyissä tuomari on aina sanonut kaiken hyvän jälkeen
 "...mutta se on aika pieni"

Maskuliininen, elegantti, hyväluonteinen, hyvä väri ja turkki, hyvä luusto...
Olen tyytyväinen!

Nyt jää näyttelyt viideksi viikoksi tauolle ja se tekee hyvää. Nyt vaan tokoillaan Sinisterin kanssa.
Zeukki jää myös sairaslomalle toistaiseksi. Se on telonut jossain polvensa todella kipeästi, eikä kävele heräämisen jälkeen sillä jalalla ollenkaan. Toisaalta ollaan kyllä rytisty menemään niin rajusti lähiaikoina että ihmekös... Lepoa, lepoa.


1 kommentti:

  1. Onnea Deimoksen saavutuksista! Ensi näyttelyssä toivottavasti Zeuksellekin parempaa menestystä. :--)

    VastaaPoista