maanantai 29. heinäkuuta 2013

Helsinki KV 2013

Viikonloppuna ollaan uitu ja uitu lisää. Perinteinen valmistautuminen näyttelyyn: Uidaan ja kieritään hiekassa. Ei lähdetty tänävuonna erikoisnäyttelyyn Joensuuhun, mutta jännitettiin muiden tuloksia kotona.
Sunnuntaina käytiin Helsinki KV:ssa paistumassa suorassa auringonpaisteessa. Hauskaa oli, vaikka suunnitelmat eivät ihan putkeen menneetkään.

 EEJV-07 EEV-08 Mustantuiskun Dixandro-Cabor & Boui Moravia Merilen
Viena piti hajurakoa koska Dino on suurensuuri poikabakteeri ;) Toivottavasti mieli muuttuu... Zeus esiintyi jo reippaammin. Mörköikä ei viihtynyt meillä kauaa, onneksi!!

"Vielä kesken kehityksen oleva nuori uros. Oikeanmuotoinen pää, hyvät korvat. Lavat saisi olla viistommat. (Eturinnan?) tulee vahvistua, rintakehän syventyä. Riittävät takakulmaukset, hyvä rungon pituus. Oikea asentoinen häntä. Oikealaatuinen turkki, joka ei ole parhaassa vaiheessa. Esiintyy reippaasti. Tyypilliset liikkeet. Tarvitsee aikaa aikuistuakseen"
JUN-EH1 

 Deimoksen kanssa ei otettu hommaa ollenkaan vakavasti, koitettiin ainakin varmistaa ettei Deimos vie muiden tarvitsemaa sertiä. Vinkvink. Dino, joka on sertiä vaikka muotovalio. Ainoastaan omassa porukassamme oli uroksia, jotka pystyivät vastaanottaa sertin.
Deimos on jokatapauksessa aika valmis pakkaus, nauttii näyttelyistä ja säteilee 24/7

"Reippaasti esiintyvä nuori uros. Oikean muotoinen pää. Kauniit korvat. Etuosa saisi olla hieman kulmautuneempi. Oikeat mittasuhteet rungossa, jonka tulee vahvistua. Oikea asentoinen häntä, hyvät takakulmaukset. Hyvänlaatuinen turkki. Tyypilliset liikkeet. Ryhdikäs olemus"
NUO-ERI2, SA 

 Dino esiintyi parhaalla mahdollisella tavallaan ja oli muutenkin leppoisa omaitsensä.
Juoksujaan lopetteleva Kiira tosin sai vanhankin pojan pään sekaisin ;)
Dino kävi yhtä koiraa vaille sertiään, ja kylläpä ärsytti että muotovalious jäi tälläkin kertaa sinne.
KÄY-ERI1, SA, VARA-SERT

 Foxilla (Mustantuiskun Upea Ukko) oli hauskaa. Siinä on toinen showmies joka säteilee.
Ryhdikäs nuori herra, jolla on ehkä paras luonne ikinä. Päättipä pölliä "isoveikan" pokaalit.
NUO-ERI1, SA, PU4, SERT

Sinisterin kanssa käytiin tokoilemassa. Ollaan harjoiteltu niitä pirun maahanmenoja.
Epävirallisena tuloksena 138,5p "ALO3"
Sinister sai ihan totaalisen p*skahalvauksen kehätarkista ja jäi mulkoilemaan taakseen vielä hetkeksi. Virallisissa kokeissa tuomari ei ole ollut lähellekään noin super-äkkipikainen liikkeissään. Sanon aina kuuluvasti kehätarkastuksessa "Uros. Arka" ja tuomarit ovat kuunnelleet ja ottaneet sen mukavasti huomioon.
Sinister vaikutti juuri niin väsyneeltä jo kehätarkin jälkeen tyylillä "selvisimpä hengissä" ja kaikki muu tuntui olevan toissijaista. Onko sitten niin että kumpikin meistä paineistuu siitä jo heti liikaa. Sinisterin suurin koetus kokeissa on todellakin käsittely. Tutut saavat vaikka vetää korvista, mutta kun tuntematon koskettelee "kylmiltään", Sinister luulee vähintään kuolevansa.

Tälläkertaa se seuraaminen jäi jonnekin matkalle? Varmoina olivat tälläkertaa paikkamakuu, jossa siirsi kyynärpäätään. Luoksetulo, josta hyppäsi sivulle hieman vinoon. Liikkeestä maahan, joka nyt oli hieman uninen. Ensimmäisessä kokeessamme seuraaminen oli olevinaan muka varmaa, mutta nyt sitten taas ei.

Katsotaan... Homma alkaa mennä siihen että kumpaakaan ei kiinnosta ja se näkyy.
Koira nukahti kotona suoraan istuvilleen naama sohvaan ja aloitti rähinänkin kissoille. Ikäänkuin sitä oltaisi rääkätty koko päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti