maanantai 19. elokuuta 2013

Voi ristus mikä viikonloppu!

Siis perjantaina sain koirapuistoilun yhteydessä turpiini, minä, koirien omistaja toiselta koiranomistajalta.
Suuttui kun ei saanut tulla yöllä meidän kymmenikön kanssa samalle puolelle koirapuistoa. Kun poistuimme, lähti seuraamaan ja huuteli uhkauksen tyylisiä perään. Koitettiin ignoorata mutta sitten meni mullakin hermo kun alkoi nimitellä koiriani, ilmeisesti tappelunhakuisesti.

Silmään se pienisuurimies päätti kynnellä sohaista, ilmeisesti hyvinkin tahallaan, mutta ei hätää, kaikki on kunnossa.

Lauantai-aamuna ajettiin Naantaliin treffaamaan erään Majesteetin velipuolen laumaa.
Olihan siinä taas belgejä kaikinpuolin!

Samasta isästä: Majesty, Black Runaway's Idee ja Black Runaway's Iceberg
Zeus ei vaan handlaa posettamista, se nukahtaa vaikka mitä tekisi...

Kotiin saavuttiin vasta 22 jälkeen ja olipa auto täynnä megaväsyneitä koiria. Itse tungin silmään antibiootit ja totesin ettei silmästä hyvää seuraa. Ehdin nukkua 5,5h ja sitten auto kohti Heinolaa.

Heinolaan lähdettiin ajamaan muka-ajoissa, mutta heti paikalle päästyämme alkoi kehä ja ehdin juuri vaihtaa Zeukitaukille näyttelyhihnan ja sitten kylmiltään kehään vaan turkki sikinsokin ;)
Tuomarina oli Kroatialainen Igor Selimovic, ja vaikutelma hänestä oli juurikin niin kyllästynyt kuin olla ja voi. Monen kanssa mietimme että kuinkahan kyllästynyt on päivän lopussa kun alussa jo homma tökki ;)
Tuomari ei ollut omaan mieleeni, eikä välttämättä aralle koiralle paras. Käsitteli suhteellisen epävarmasti, hampaat pyysi näyttämään itse.

Zeus käyttäytyi hyvin. Tuomari ei kiinnostanut, mutta ei ujostuttanutkaan  Seisominen saa kehittyä vielä, tuppaa seisomaan lytyssä. Ravissa ei meinaa pysyä kun pistää vauhdiksi.
"Well developed. Good size for age. Very nice head. Good expression. Topline not straight. Good angulations. Typical movement. Good coat and temperament" 
JUN-ERI1, SA Epävirallinen "PU5" eli lähellä oli.

Deimosta ei olisi vähempää voinut kiinnostaa koko homma. Tuntui että koiraa sai vetää perässä juostessa, ja itsekin olin aika heikossa hapessa. Deimos jaksoi kerrankin seistä jotenkuten paikallaan, mutta intoa sähköjäniksessä ei tänään ollut yhtään. Tuomarikaan ei ollut kiva.
"Still developing. Good size and propotions. Enough stable. Good angulations. Enough balance in side movement, need better in front. Good coat and temperament"
NUO-ERI2, SA, PU4 - Foxi lapsuudenkaveri veti meistä taas ohi ;)

Koko porukka on ihan rättipoikki, kukaan koirista ei sano mitään mihinkään. Itsekin olen todella väsynyt, erityisesti henkisesti. Nyt kaikki lepo irti mitä saadaan ja tiistaina Zeuksen kanssa aloitetaan pk-tottis ryhmässä. Hirvittää, koska meillä ei ole kunnon pohjia valmiina oikeastaan mihinkään. Noutaa se osaa jos kyse on ES-tölkistä. Hyvä me.

 Lupailin myös julkaista Deimoksen kyynärkuvat.
Vertauksena ensin hienot 0/0 kyynärät:
ja sitten Deimos:
En sitten tiedä miten kauan näillä kävellään, mutta siitäkin saa ehkä arvion lisätutkimuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti