keskiviikko 8. tammikuuta 2014

BelgianBeauty loppuu

Olen miettinyt tämän blogin lopettamista jo hetken. En viitsi/jaksa päivittää niin usein kuin ehkä haluaisin, vaikka mitään muutahan mulla ei olisi kuin aikaa.
Päätin kuitenkin toteuttaa vielä tulevat postaukset, jotka ovat varmasti ainoat asiapitoiset koko blogin lyhyessä historiassa. Muutenhan täältä löytyykin pelkkää bullshittiä ;)
Blogi loppunee siis huhtikuun alun tienoilla, toteutettuani vielä viimeisen postauksen ulkomaanmatkailusta koiran kanssa.

Kukaan ei lue kuvattomia postauksia, ja etenkin nyt loska-muta-rapa-keleillä mulla ei ole kameraa tai kuvaustaitoja, joten kuvat ovat laadutonta sössöä eikä niitä kehtaa julkaista.

Kiitos siis kaikille kuvaajille, joiden kuvia olen saanut käyttää täällä!
Treenataan koirien kanssa 2-3kertaa viikossa ja voin kuvitella millaista sontaa saisin aikaiseksi tarinoidessani ilman minkäänlaista kuvamateriaalia kertoen samoista pk-tottiksen liikkeistä jokatoinen päivä. Treeneistä voi kirota ja hehkuttaa lyhyesti ja ytimekkäästi FB:ssä, niille kuulumisille ei oikein saa edes kokonaista postausta jokatoinen päivä, ellei sitten tee tylsää viikkokertausta kaikesta.

Käytiin lauantaina ekoissa paimennustreeneissä Zeuksen kanssa, ja siellä sateessa ei *yllätys* tullut yhtään mitään julkaisukelposta, muutama sössö kännykällä.
Itse treeneistäkään ei ole paljoa kerrottavaa, ohjaaja oli todella mukava ja asiantunteva. Ekalla kerralla käsiteltiin mielenkiintoista asiaa ja erilaisia opetusmetodeja, ja itse lampaille päästiin kaksi kertaa. Zeukselle lampaat olivat ihan peruskauraa, joskin 2h jälkeen alkoi selkeästi ketuttaa kun niitä ei saanut napata takamuksesta. Kovin oli erilaista tekemistä kuin mihin olen tottunut, virkistävää oikeastaan.
Menen lauantaina pirtein mielin uudestaan.
Niin. Tämä on ainoa kuva mistä saa mitään selvää.

Näyttelyissä paikalla on yleensä pitkäjänteisiä kuvausihmisiä, jotka jakavat kaikki kuvaamansa koirat ja antavat luvan käyttää kuvia FB:ssä, kotisivuilla, blogeissa yms.
Uusimmat kuvat koiristani ovat jälleen näyttelyistä, ja senkin takia tuntuu että blogi keskittyy vain Deimoksen ja Zeuksen menestykseen ja menestyksettömyyteen.

Aikaisemmin kirjoittelin blogia kissakasvatuksestani, mutta mitä ihmettä kissoista voi kirjoittaa, ne syö, leikkii, nukkuu ja tekee tarpeensa. Niitä kammataan ja ne istuvat poikittain näppäimistölle kun haluat istua koneella. Kuvien laatu kissablogissa oli aivan yhtä huimaava, ja sekin loppui siihen.
Väitän silti olevani hieman parempi kuvaamaan kissoja kuin koiria.

Lähinnä tämäkin blogi on perustettu kuvamateriaalin takia, koirieni kasvattajien on helppo selailla ja hakea kasvattiensa kuvia ja vilkaista samalla suurinpiirtein miten menee.
Toisaalta ne on helppo hoitaa facebookissa, vaikka en viitsi sitäkään enää käyttää niin paljoa kuin ennen.
Ainakin yhden koirani kasvattaja seuraa tätä hyvin säännöllisesti ja tykkää tosi kovasti, mikä on ollut ehkä viimeaikoina suurin syyni kirjoittaa.
Mainontaan tämä blogi on toki kätevä. Itse en toki omista mitään mainostettavaa, koska seuraava kissapentuekin on varattu jo kokonaan ennen astutusta...

Deimos saa n.2viikon kuluttua pikkusisaruksia Belgiassa. Deimoksen 7vuotias emä, Fienne, odottaa belgivauvoja, joiden isänä on hieno Van de Pillendijk Jambon!
Pentueesta odotetaan superkivoja, avoimia koiria. Fiennen jälkeläisiä on kuvattu Pohjoismaissa hienoin terveystuloksin A/A, 0/0 ja terveet silmät. Fiennen jälkeläisillä on myös suoritettuna mainiot MH-kuvaukset.
Jos pentu kiinnostaa, autan mielelläni maahantuonnissa ja yhteydenotossa.

Uutta kotia etsii 29.3.2013 syntynyt valloittava groenendaelpoika Mind Breakers Atropos.
Olen saanut nähdä koiraa pikkupennusta lähtien, ja kyseessä on aivan ihana pikkubelgi.
"Artsi" on vilkas ja innokas pikkumies, joka haluaa aktiivisen kodin. Artsilla on ilmennyt eroahdistunutta haukkumista(sekä tahallaan provosoiva naapuri) kotonaan, mutta kasvattajalla käyttäytyy rauhallisesti.
Artsilla on aivan ihanat vanhemmat, ja erityisesti emä on mielestäni yksi upeimmista ja hyväluonteisimmista mustista.
>>Lisää tästä!

4 kommenttia:

 1. et saisi lopettaa niin hyvä bloki <3

  VastaaPoista
 2. Eiiih, tämä on yksi lempiblogeistani ! :(

  VastaaPoista
 3. Voi eii! Juuri löysin tämän blogin ja itse aloitin kirjoittamaan koirablogia joka käsittelee belgianpaimenkoira hankintaa, sillä olen itse ottamassa belggaria. Juuri kun löysin itselleni mahtavan blogin, niin olet lopettamassa.. Toivon mukaan harkitset vielä! :)

  VastaaPoista
 4. Voih :( Minäkin hetken jo seuranneena toivon ettet lopettaisi :( tämä on paras blogi mitä ikinä olen lukenut ja rakastan tätä ku omaa siskoa.. Toivottavasti oikeasti harkitset vielä :S Ja mistäs minä nyt seuraan sitten sun ihania koiriasi ja ihania kuvia, sekä raakaruokinta juttujasi O.o apua.. Sun blogis on oikeesti paras belggariplogi ja innosti minutkin hankkimaan belggarin :S toivottavasti et lopettaisi :(

  VastaaPoista