tiistai 28. tammikuuta 2014

Get your game on, get your pride back

Meillä on nautittu lumesta, jota niin kauan odotettiin täällä pääkaupunkiseudulla.
Sinister jopa niinkin kovasti, ettei huomaa edes esteitä matkalla. 
"Mitä sitten jos kynnet on poikki, kunhan on pallo?"
Meillä menee oikein kivasti kaikinpuolin. Pojat kasvattavat karvaa kovaa vauhtia, joten kai se on jokaisen startattava taas keväällä näyttelyissä.
Itsellä alkaa into mennä näyttelyihin, lähinnä omien surkeiden tulosten takia, mutta ihmisten ja upeiden koirien näkemiseen ei kyllästy ikinä.
Tai no, ei ne "surkeat" tuloksetkaan, vaan muutaman tympeän tuomarin tiuskaisu omasta (maailman parhaasta )koirasta, eipä kukaan kuule mielellään että oma koira on jonkun mielestä vastenmielinen (Jep, se juuri).
Uusimpana näyttelyplussana on toki poikien aivan tajuttoman hieno esiintyminen. Zeuksesta sanottiin viimeeksi mm. "Itsevarma" ja Deimoksesta "Rauhallinen käytös"
Deimoshan ei koskaan ole ollut kovin rauhallinen, mutta nyt sillä on selkeästi uudet tuulet esiintymisessä.
Zeus esiintyy hienosti ja antaa tosi ylvään vaikutelman jokakerta.
Zeus yrittää yhä saavuttaa tavoitettaan tulla groenendaeliksi. Identiteettikriisi?
Ei mulla oikeestaan mitään asiaa ollut. Tilannekatsaus ;)

2 kommenttia:

  1. Mä jotenkin tykkään ihan hurjana tästä sun blogista ja en kyllästy vaikka kirjoittelisit vaan jotain liibalaabaa niin kaikki kuulostaa jotenkin niin hyvltä :D

    VastaaPoista
  2. kuulostaa lähinnä ihan idioottimaiselta kommentilta tuo "vastenmielisen näköinen" .. onko tuomarilla ollu paska päivä vai miten ollu noin ääliömeiningillä.. todellakaan ammattimaisen kuulonen..

    VastaaPoista