torstai 30. heinäkuuta 2015

Just living for the moment

Piti päivitellä jo sunnuntaina heti näyttelyn jälkeen, mutta seisottuani 8tuntia näyttelyssä hiton kylmässä vesisateessa, onnistuin vilustumaan ja viimepäivät on mennyt sitten peiton alla toipumassa.

Eli 26.7 sunnuntaina startattiin kehät 10:00 Tuomarinkartanossa, tuomarina Wilberg Knut-Sigurd Norjasta. En nyt muista monelta tervut alkoivat, mutta meidän porukasta meni ensimmäisenä Deimoksen poika Mind Breakers Braveheart "Tico", saaden erittäin hyvän (Olisiko ollut JUN-EH3?)

Sitten tuli Deimoksen vuoro valioluokassa.
"Dog of excellent type. Nice head, bit round eye. Moves well around but could be better in front. I'd like bit more neck & presence"
VAL-ERI2, SA, PU3, VARA-CACIB

Deimoksen tyttäristä näyttelyssä oli paikalla Mind Breakers Bad To The Bone "Jade", Because Of You "Dara" ja Bedtime Story "Hertta"

Jade starttasi saamalla ERI:n, meni kuin luonnostaan. Itse jouduin Daran handleriksi, mutta siitä huolimatta myös Dara sai ERI:n! Herttaa päivä ja kehitysvaihe eivät ihan suosineet, joten tulos oli H.
Darasta sanottiin näin:
"Very good type, needs time to mature. Good head. Nice presence. Could be better in front & stronger behind. Moves well around."
JUN-ERI1, ROP-Junior!!
(c)Dina J.
Käytiin Daran kanssa koittamassa vielä Best In Show Junior -sijoitusta, mutta siellä ei menestystä tullut.
Mutta ihan kiva startti Daralle, joka ei ole koskaan kehää nähnytkään, käynyt mätsäreissä tai ollut edes turistina. Paljon paremminhan se meni kuin isänsä eka näyttely aikanaan ;)
Nyt on isä että tytär olleet ainakin kerran ROP-junnuja. Dara tosin sai hienomman nauhan.

Nyt kun olen hieman palautunut flunssasta, niin ollaan käyty Envyn ja tyttökavereiden kanssa vähän harjoittelemassa kehonhallintaa. Onhan tuo neiti varmaan jonkun silmään ketteräkin, mutta kyllä sillä on vaikeuksia tietää miten noita metrijalkoja käytetään.

Tyttöryhmärämä  Hovawartit 5v, 9kk ja Envy 5,5kk

Suurimmaksi osaksi kuitenkin juniori-osasto katseli vanhimmaiselta mallia. Hurjimmat stuntit jätetään vielä sinne aikuisuuteen ja luustokuvien jälkeiseen elämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti