sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

You're lovely from within

Deimos on nyt about 2kuukautta tiputtanut karvojaan, ja saisi pikkuhiljaa jo lopettaa. 2viikon kuluttua olisi Helsinki KV -näyttely, johon osallistuu myös junioriluokkaan Deimoksen lapsosia 5 tai 6kpl, sekä lapsosten mamma Ruki. Perhekokoontuminen 


Jalkadilemma?


Pentu löytää mieluisat nukkumapaikat aina:


Zeukilla on kivespussin tulehdus. Oikeesti, vielä pitäis malttaa odottaa että niistä nyyteistä pääsee eroon. Onneks on antibiootit tohon sentään, mut alkas jo riittää.
Jepa. Ei onneksi vaikuta kipeältä ja hydrokortisoni on auttanut turvotusta yli puolella, ei enää ole läheskään yhtään näin paha.

Juuri viimemaanantaina käytiin kissa-mamman kanssa eläinlääkärissä kun näytti jotain tulehduksen merkkejä. Ja koska kissa-mama on viidennellä viikolla tiineenä, pelättiin kohtutulehdusta. Onneksi kyseessä oli vaan pieni kokkibakteerin aiheuttama tulehdus, johon saatiin miedot antibiootit ja mama onkin vastannut hoitoon välittömästi. Päästiin helpolla kun huomattiin jo ihan ensimmäiset tulehduksen merkit ja saatiin homma hoitoon ennenkuin paheni. Ultrassa pennut olivat erittäin eläväisiä :)

Että ken eläimen hankkii, pian on rahapussistaan laiha ja huolesta uneton :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti