sunnuntai 1. syyskuuta 2013

When you're ready come and get it

Tyytyväinen. Mä oon niin tyytyväinen viikonlopun saldoon.

Majesteetti alkaa loistaa, nopeasti ja kirkkaasti. Kakarahan oli kuin ihkaoikea näyttelykoira, kehittyy järjetöntä vauhtia. Tänään löytyi jo oikeanlaista seisoma-asentoa takajalkojen suhteen. Itsevarmuutta kertyy tosi nopeasti kokoajan. Karvaa ei ole koskaan, mutta muuten alkaakin olla jo wau.
Tampere RN, Tuomari Rodney McDowell, Irlanti.
"A lovely young dog with correct square proportions. Lovely balanced head & muzzle. Good head carriage. Lovely topline. He moves very well"
JUN-ERI1, SA, PU3, VARA-SERT!
Majestyn pentuesisko Moira de la Terre Sauvage oli myös näytelmissä ja hienosti meni! Moira on ihana!
Ei paljosta hätkähtänyt vaikka tuomari olikin ihan höpö lääppijä.

Deimos oli ihan kakkipää näytelmissä. Tuomarisetä oli muka ihan kamala ja sitten kiukutti, mulkoiltiin rumasti. Tuomarihan oli oikeasti tosi supermukava, mutta koirat miettivät pitkään tämän kehonkieltä. Olin todella pettynyt Deimoksen mielentilaan koko näyttelyn ajan, selkeästi loman tarpeessa :) Ei tullut sitten pelleilyn takia ainakaan PU1 -sijoitusta.
"Very nice proportions. Lovely head carriage. Nice balanced skull & muzzle. Lovely teeth. Very nice markings. He moved very well"
NUO-ERI1, SA, PU2, SERT
Deimos pääsee nyt ansaitulle 3kk näyttelylomalle kolmen sertin voimin, ja toivottavasti kiinnostus on jo eriluokkaa joulukuussa. Zeus bikinikarvoineen jatkaa koko syksyn.

Näyttelystä lisää kuvia täällä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti